دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی، اردوی « طرح توانمندسازی فرهنگی» را با هدف آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با مباحث روز جامعه در حوزه های فرهنگی، دینی و اجتماعی برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، این اردو با حضور۵۰ نفر از اعضای فعال طرح توانمندسازی فرهنگی و به مدت دو روز در مرکز فرهنگی_ رفاهی اردوبهشت گلمکان برگزار شد.
از جمله برنامه های اجرا شده در این اردو، تشکیل حلقه های معرفت با موضوعات « مهدویت و زمینه های ظهور» و « فمنیسم و حقوق زنان » و نیز کارگاه « جنگ نرم» بود که با حضور کارشناسان مربوطه برگزار شد.
در بخش کارگاه جنگ نرم رضا دانشمندی، کارشناس حوزه رسانه، به تلاش برخی رسانه های بین المللی در جهت تاثیرگذار ی بر فرهنگ دیگر جوامع اشاره کرد و گفت : این تلاش نوعی هجوم به فرهنگ دیگر جوامع است که از آن به جنگ نرم تعبیر می شود و چنانچه قدرت تحلیل و آگاهی های عمومی جامعه ی هدف، در سطح مطلوبی نباشد هنجارها و ارزش های آن که پایه های اصلی فرهنگ هستند، دستخوش تغییر خواهد شد.
وی به تفاوت های جنگ نرم و جنگ سخت نیز اشاره کرد و افزود: از جمله تفاوت های اساسی، آن است که جنگ سخت جوامع را منسجم و جنگ نرم متفرق می سازد؛ یعنی به هر میزان جنگ سخت اتحاد افراد یک جامعه را بیشتر می کند، جنگ نرم این انسجام را در هم شکسته و آنان را از یکدیگر دور می کند.
در ادامه ی برنامه های اردو، مستندی کوتاه با موضوع شهدای مدافع حرم پخش شد، که محور آن روایت زندگی شهید رضا اسماعیلی از زمان کودکی تا زمان شهادت در سوریه بود.برگزاری غرفه کتاب، مشاعره و اجرای مسابقات تفریحی و ورزشی از دیگر برنامه هایی بود که در کنار جلسات فرهنگی و آموزشی اجرا شد.
پایان بخش برنامه های اردو، جشن اختتامیه بود که با سخنرانی معاون فرهنگی دفتر نهاد رهبری آغاز و با اجرای برنامه های شاد و مفرح ادامه یافت.حجت الاسلام رضایی در این سخنرانی از زحمات کمیته های محتوایی و اجرایی در فراهم سازی مقدمات اردوی فرهنگی قدردانی و اظهار امیدواری کرد، با فراهم شدن زمینه های لازم، جلسات طرح توانمندسازی از قالب کلاسی خارج شده و به شکل اردویی و در فضایی مناسب تر برگزار گردد.