یک استاد حوزه و دانشگاه به نقش زنان به عنوان تعداد زیادی از نقش آفرینان عرصه عاشورا اشاره کرد و گفت: تعداد زیادی از زنان در این اتفاق بزرگ با صبر و استقامت بی مانند خود در تاریخ ماندگار شدند که مادر وهب تنها نمونه ای از این زنان هستند.
حجت الاسلام دکتر هاشم زهی در مراسم روز چهارم ماه محرم در جمع کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در این میان اگر بخواهیم الگویی از صبر و استقامت را بیان کنیم باید به حضرت زینب(س) اشاره کنیم که در برابر مصایب حادثه کربلا صبر را به زانو در آورد و استقامت ورزید.
وی گفت: کسانی که در مکتب اسلام استقامت و صبر ورزند پیروز خواهند بود و افرادی که از این دایره خارج شوند نابود می شوند.
این استاد حوزه و دانشگاه به فرموده امام حسن عسکری(ع) اشاره کرد و اظهار داشت: ایشان شرایط نجات از هلاکت در آخر الزمان را ابتدا ثبات قدم بر قول به امامت حضرت مهدی(عج) و در ادامه توفیق دعا برای ظهور حضرت می دانند.
حجت الاسلام دکتر هاشم زهی به آیه «فَاسْتَقِمْ کَمَا أُمِرْتَ وَمَن تَابَ مَعَکَ» اشاره و تاکید کرد: رسول گرامی اسلام در پاسخ به این سئوال که چه اتفاقی افتاده که سیمای نورانی ایشان پیر به نظر می رسد؟ فرمودند: آیه 112 در سوره هود و سوره واقعه من را پیر کرد.
وی استقامت را مهمترین دستور خداوند در آیه 112 سوره هود عنوان کرد و گفت: امام راحل در تفسیر این آیه فرمودند: خداوند در قرآن مانند این آیه را با حذف« وَمَن تَابَ مَعَکَ » در سوره شورا آیه پانزدهم بیان می کنند؛ اما چرا رسول خدا از این ایه این گونه یاد نکردند؟.
این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: پاسخ امام (ره) به این سئوال این گونه است؛ که حضرت محمد(ص) به استقامت در وجود خود شک نداشتند بلکه از استقامت در امت خود نگران بودند.
حجت الاسلام دکتر هاشم زهی افزود: این نگرانی نیز بیهوده نبوده است؛ زیرا امت موسی(ع) 30 روز بر دین پیامبر خود بودند؛ اما امت رسول خدا به محض وفات ایشان عهد خود را شکستند و به این دلیل است؛ که نام حضرت موسی(ع) 130 مرتبه در قرآن تکرار می شود تا شاید برای امت رسول خدا عبرت باشد.
وی خاطر نشان کرد: چه اتفاقی می افتد که 120 هزار فردی که بر ولایت علی(ع) در حضور رسول گرامی اسلام شهادت دادند به یک باره فرزند رسول خدا را در برابر عهد داده شده تنها گذاشته و علی(ع) را فراموش می کنند؟.
این استاد و کارشناس مسائل مذهبی تاکید کرد: امروزه اگر بیش از یک میلیارد مسلمان در جهان استقامت خود را نشان می دادند مردم میانمار در آتش به صورت زنده سوزانده نمی شدند و از حق این مردم بی گناه دفاع می شد.
مخاطبان برای دریافت تصاویر این گزارش به اینجا مراجعه کنند.