یک کارشناس مسائل خانواده در همایشی با موضوع " حل تعارضات زوجین" گفت : وجود تعارضات در زندگی مشترک امری طبیعی و ناشی از تفاوت های فردی همسران است که نوع مدیریت و برخورد زوجین با این مساله می تواند در مثبت یا منفی بودن نتایج آن تعیین کننده باشد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سومین همایش از مجموعه همایش های ویژه کارکنان متاهل دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با موضوع « مدیریت حل تعارضات همسران » در تالار رازی برگزار شد.

در این همایش حمید صادقیان کارشناس مسائل خانواده به عوامل زمینه ساز تعارضات در زندگی همسران اشاره و اظهار داشت: عوامل متعددی در حوزه های فردی و خانوادگی میتواند به ایجاد تعارض و تشدید آن در بین زوجین منتج شود که از جمله‌ی این عوامل " خودمحوری، قدرت طلبی و سوءظن همسران نسبت به یکدیگر و نیز مداخله والدین آنان است (که البته این مداخله اغلب با نیت حل تعارض صورت می پذیرد اما به ایجاد چالش های جدید در بین همسران منجر می شود).

وی با بیان اینکه زندگی مشترک توام با مسائل و مشکلاتی است که بروز تعارضات در روابط زوجین را قابل پیش بینی می سازد افزود: تفاوت همسران موفق و ناموفق در میزان تعارض آنان با یکدیگر نیست بلکه در مدیریت و نوع برخوردشان با این موضوع است؛ بطوریکه یک تعارض می تواند برای زوجی فرصت و زمینه‌ی رشد باشد و برای زوجی دیگر تهدید و عاملی برای ایجاد چالش های بیشتر در زندگی مشترک.

صادقیان در خصوص شیوه های حل تعارض در بین همسران نیز گفت: در گام اول همسران باید تعارض را به عنوان یک امر طبیعی در زندگی بپذیرند؛ که همین پذیرش سبب می شود از واکنش و تصمیمات آنی بپرهیزند و در گام دوم موضوعی را که زمینه ساز تعارض شده از ابعاد گوناگون مورد بررسی قرار دهند، در این گام بسیار مهم است که همسران برای یکدیگر شنونده خوبی باشند و به دور از واکنش های اخلاقی و رفتاری سوء ( همچون تهمت، سرزنش، فحاشی، تهدید، تحقیر و...) به نظرات و دیدگاه های یکدیگر گوش فرا دهند.

گفتنی است: میهمان ویژه این همایش، مصطفی شریعتی نابغه و هنرمند معلول مشهدی بود که دقایقی از  فعالیت ها و توانمندی های منحصر به فرد خود با شرکت کنندگان در همایش سخن گفت.

 

 

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image