مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، برگزاری اردوهای جهادی در مناطق کم برخوردار را اقدامی موثر در راستای افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی دانست و بر نظام مند شدن این اردوها تاکید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر شاکری در نشست ستاد اردوهای جهادی با بیان اینکه در اردوهای جهادی باید فرایند ارجاع بیماران به شکلی نظام مند صورت گیرد تصریح کرد: با پیگیری و ارجاع صحیح به مراکز درمانی علاوه بر افزایش رضایت مندی مردم، می توان بازخوردهای مثبتی را از این برنامه فرهنگی دریافت نمود.

دکتر رجبیان نماینده معاونت درمان نیز در این نشست با اشاره به اینکه پیش از برگزاری اردوهای جهادی باید نسبت به شناسایی مناطق و نوع نیاز مردم به خدمات اقدام نمود تصریح کرد: این اقدام موجب می شود علاوه بر هدفمند شدن ارائه خدمات، از موازی کاری نیز جلوگیری شود.

وی تصریح کرد: دانشجویان در اردوهای جهادی می توانند خدمات سطح یک را به مردم منطقه ارائه دهند و برای ارائه خدمات تخصصی تر، بیماران را به مراکز درمانی ارجاع دهند.

دکتر جلالی رئیس  بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی، بهترین ابزار تبلیغی در اردوهای جهادی را مداومت در اجرای آن و حضور در مناطق محروم دانست.

دکتر خوش گفتار نماینده  معاونت بهداشت، این اردو ها را فرصتی برای ابتکار عمل ،خودسازی و کسب تجربه در شرایط بحرانی برای دانشجویان دانست  و مدل اولویت سنجی را ارائه داد که بر طبق آن می بایست  دانشجو با سامانه سلامت اشنایی داشته باشد تا راه برای فکر و ایده و عمل او هموار شود.

وی همچنین غربالگری و تحلیل منطقه ای و شناسایی اولویتهای بهداشتی ، سلامت و درمان آن منطقه ،شناسایی افراد متخصص و مرتبط با مشکل یافت شده در آن منطقه خاص ، هماهنگی با مرکز و تیم درمان به صلاحدید مدیر تیم اردو ، تصمیم گیری جهت اعزام کادر پزشکی به محل درمان و یا انتقال بیمار به محل را لازمه اجرای هر چه بهتر خدمت رسانی دانست.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image