مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: 400 اثر در رشته های مختلف ادبی، تئاتر، فیلم، هنرهای تجسمی و موسیقی به دبیرخانه نهمین جشنواره بین المللی سیمرغ ارسال شده است.
دکتر محمد تقی شاکری در گفت و گو با وب دا؛ در خصوص حضور دانشگاه علوم پزشکی مشهد در نهمین جشنواره بین المللی سیمرغ گفت: در جشنواره نهم و تا این لحظه 400 اثر کیفی در قالب های ادبی، تئاتر، فیلم، هنرهای تجسمی و موسیقی در دو بخش «سلامت» و «آزاد» به دبیر خانه جشنواره ارسال شده است.
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: در این جشنواره علاوه بر دانشجویان وزارت بهداشت، اساتید و کارمندان، دانشآموختگان و جامعه پزشکی (با موضوع آزاد)، دانشجویان دانشگاههای زیر مجموعه وزارت علوم، دانشگاه آزاد، پیام نور و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی نیز امکان حضور و رقابت در این رویداد بزرگ فرهنگی و هنری را صرفا با انتخاب موضوع فرهنگ سلامت دارند.
دکتر شاکری بیان داشت: مهلت ارسال آثار از دهم آبان ماه الی اول بهمن ماه سال جاری بوده است؛ که در نهایت تمدید و علاقمندان تا پایان روز بیست و پنجم بهمن ماه جاری فرصت دارند تا آثار خود را به دبیر خانه جشنواره واقع در خانه فرهنگ ارسال کنند.
وی به مقایسه نمودار شاخصهای آماری دورههای گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: این مقایسه نشان از روند مثبت و افزایش نرخ مشارکت دانشگاهیان به خصوص طی دو دوره گذشته (سالهای 94 و 95) در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارد.
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: در جشنواره هشتم بیش از 65 اثر به مرحله کشوری راه پیدا کرد و در نهایت دانشگاه مشهد موفق به کسب 12 مقام برتر شد.
دکتر شاکری بیان داشت: رشد بیش از پنج برابری آثار ثبت شده در دوره هشتم، مجموع تعداد آثار دریافتی را به حدود 850 اثر رساند؛ در حالی که در دوره پیش از آن (دوره هفتم) حدود150 اثر به ثبت رسیده بود.
وی اضافه کرد: باتوجه به اضافه شدن بخش کارمندان و اساتید، تعداد کاربران جدید نام نویسی شده در سایت جشنواره در دوره اخیر به 260 نفر افزایش پیدا کرده است.
دکتر شاکری به اولویت های موضوعی جشنواره اشاره کرد و بیان داشت: حفظ نگهداشت سلامت، توجه به اجرای طرح تحول نظام سلامت و تاثیر آن بر روند خدمات بهداشتی و درمانی در جامعه، پیگیری انواع بیماری های واگیر و غیر واگیر، رعایت اخلاق حرفه ای در حوزه سلامت، پرهیز از مصرف دخانیات، فرهنگ سازی حوزه پیوند و غیره از اولویت های موضوعی این جشنواره می باشد.
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مهمترین اهداف جشنواره را ،تولید محتوا در حوزه سلامت دانست و گفت: توسعه و تقویت مشارکت دانشجویان خصوصاً در کانونهای فرهنگی هنری به منظور تربیت چندبعدی دانشجویان و ترویج فرهنگ سلامت با بهرهمندی از ابزار هنر دانشگاههای علوم پزشکی و جامعه پزشکی کشور از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.
دکتر شاکری تقويت فضاي امید و نشاط را از اهداف معاونت فرهنگی وزارت بهداشت در برگزاری این جشنواره دانست و خاطر نشان کرد: مرحله اختتامیه نهمین جشنواره بین المللی سیمرغ اردیبهشت ماه سال 97 در تهران با اولویت آثار برگزیده برگزار می شود.