پیاده روی هفته سلامت با حضور معاون غذا و دارو مدیران و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شهرک دانش و سلامت برگزار شد.
به گزارش وب دا؛ این برنامه در شهرک دانش و سلامت با استقبال بالای خانواده دانشگاه علوم پزشکی مشهد همزمان ششمین روز از هفته سلامت برگزار شد.
در این مراسم که دکتر عباس اخگری؛ معاون غذا و داروی دانشگاه و جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد حضور داشتند با انجام پیاده روی و نرمش بر انجام ورزش در طول روز و حفظ سلامتی تاکید شد.
در این مراسم دکتر اخگری گفت: برگزاری این همایش را باید به فال نیک گرفت و تلاش کرد تا این گونه مراسم را به صورت مداوم تر داشته باشیم.
وی ادامه داد: ورزش موجب می شود همکاران دانشگاهی بعد از انجام یک ورزش نیم ساعته از لحاظ کاری و انگیزه بسیار بهتر رفتار کنند. این تجربه در میان دانشجویان اتفاق افتاده است و در درس خود بسیار بهتر از قبل عمل کرده اند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: همه ما از نقش موثر ورزش در جامعه اطلاع داریم و روزانه 20 دقیقه پیاده روی می تواند سلامتی افراد جامعه را تضمین کند؛ اما به دلایل مختلف و گاهی به دلیل تنبلی این مقوله نادیده گرفته می شود.
دکتر اخگری بیان داشت: اگر بخواهیم سلامت را تعریف کنیم به دو دسته عام(جسمی) و انواع دیگر سلامت مانند سلامت های روحی و روانی تقسیم می شود. سلامت روحی در بسیاری از موارد می تواند بر سلامت کلی فرد اثر گذار تر باشد و انواع سلامت وجود دارد که مجموعا فرد و جامعه را سالم نگاه می دارد.
وی تصریح کرد: سلامت غذایی نیز یکی از حوزه های سلامت است و بر اساس شعار سازمان بهداشت جهانی که بر پوشش همگانی سلامت برای همه در همه جا و هر مکان تاکید دارد به دنبال ایجاد سلامتی برای همه افراد می باشد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: همه افراد در سلامتی خود نقش دارند و مردم باید برای سلامتی خود تلاش کنند.
دکتر اخگری بیان داشت: در کشور ما رژیم غذایی متنوع و الگوی مصرف غذای خاصی وجود دارد. در کشورهای جهان اول الگوی غذایی متفاوت است و این به سلامت جامعه کمک می کند.
وی ادامه داد: اصلاح الگوی مصرف روزانه غذا و رساندن غذای سالم به جامعه در حفظ سلامتی بسیار تاثیر گذار است. در اصلاح الگوی مصرف باید تلاش شود تا بهترین رژیم های غذایی مشخص و برای مردم نهادینه شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز داشت: معاونت غذاودارو در کنترل مواد غذایی از تولید تا هنگام مصرف تلاش هایی داشته است و علاوه بر بازرسی ها و نظارت ها؛ برخی شاخص ها تعریف شده است که به مصرف کننده کمک می کند تا بتواند بر اساس اطلاعات این شاخص ها برای سلامتی خود تصمیم بگیرد.
دکتر اخگری بیان داشت: این نشانگرها با سه رنگ مختلف، اثر موادی که تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارند مانند چربی، قند، نمک، اسیدهای چرب ترانس و انرژی کلی محصول را به فرد می دهد.
وی ادامه داد: این سه رنگ که مشابه چراغ راهنمایی است (سبز، نارنجی، قرمز) که به ترتیب کم، متوسط و زیاد بودن میزان موارد عنوان شده در محصول را نشان می دهد.
در پایان این مراسم هدایای ورزشی به قید قرعه به شرکت کنندگان در مراسم اهدا شد.
مخاطبان برای دریافت تصاویر این گزارش به اینجا مراجعه کنند.