به منظور تغییر نگرش جامعه نسبت به بیماران روان، نمایشگاهی از دست ساخته های توان یابان بیمارستان روانپزشکی دکتر حجازی برپا شده است.
به گزارش وب دا، این نمایشگاه از 29 الی 31 مرداد از ساعت 9 صبح الی 21 شب در غرفه های مختلف پذیرای بازدید عموم مردم است.
مترون بیمارستان روانپزشکی دکتر حجازی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: نگرش جامعه نسبت به بیماران مزمن روان بیمارستان حجازی منفی است از همین رو در این نمایشگاه سعی شده تا مردم نگاه واقع بینانه تری نسبت به توانمندی و شرایط این بیماران پیدا کنند.
مهدی آمدنی خاطر نشان کرد: بیماران بیمارستان حجازی بیشتر به صورت مادام العمر بستری می شوند از همین رو در اذهان عمومی مردم جامعه شرایط بیماران بیمارستان حجازی بسیار حاد و غیر قابل کنترل تصور می شوند به گونه ای که حتی در ایام برگزاری نمایشگاه برخی از مردم برای ورود به بیمارستان اضطراب داشتند.
وی افزود: در این نمایشگاه دو غرفه برای به نمایش گذاشتن فعالیت بیماران برپا است تا مردم از نزدیک توانایی آنها را لمس کنند و بیماران نیز هنرمندیهای خود را در معرض دید علاقه مندان قرار دهند.
آمدنی گفت: فوتبال دستی نیز در این نمایشگاه قرار داده شده و بر روی آن نوشته شد" بیماران حریف می طلبند" تا نشان دهیم که این بیماران حتی در عرصه ورزش و سرگرمی نیز توانمند هستند
وی با اشاره به کاردرمانی بیماران روان بیمارستان حجازی گفت: سفالگری، بافندگی، خیاطی رشته های کاردرمانی با بیماران است که هزینه مربی را نیز خیران می پردازندو این کار در بهبود شرایط بیماران تاثیر مطلوبی دارد.
مترون بیمارستان حجازی با اشاره به اینکه بهبود نگرش جامعه نسبت به این بیماران هدف اصلی برپایی نمایشگاه توانمندیهای توان یابان بیمارستان حجازی بود، عنوان کرد: این نمایشگاه به عنوان هفتمین نمایشگاه عرضه توانمندیهای بیماران و اولین نمایشگاه در محیط بیمارستان حجازی بود که در واقع همه این فعالیتها به منزله کسب تجربه برای برگزاری نمایشگاه اصلی که 18 مهرماه در هفته سلامت روان برگزار خواهد شد، محسوب می شود.
وی با بیان اینکه برای برگزاری نمایشگاه هفته سلامت روان شهرداری و بقیه نهادها نیز مشارکت خواهند کرد، بیان کرد: برای اولین بار یک خیابان در شهر مشهد به نام دکتر حجازی نامگذاری خواهد شد و چهره دکتر حجازی به عنوان چهره ماندگار شهرداری در میادین نقاشی می شود.
امدنی با اشاره به اینکه 300 بیمار (دویست بیمارآقا و صد نفر بیمار خانم) در این مرکز بستری هستند، عنوان کرد:خانواده ها با شرایط نگهداری از بیماران آشنا نیستند؛ برخی از بیماران برای یک هفته مرخصی می گیرند که در کنار خانواده باشند ولی از آنجایی که خانواده نحوه معاشرت و دوز داروی بیماران را به درستی اجرا نمی کنند بعد از یک روز بیمار به بیمارستان بازگردانده می شود که این آموزش ها نیز باید به خانواده های آنها داده شود.