معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: باید برای پیشبرد اهداف در حوزه نماز حس کمال گرایی را در انجام این فریضه الهی در میان جوانان تقویت نمود.
به گزارش وب دا، دکتر سیما سادات لاری در دومین کارگاه آموزشی مسئولان دبیرخانه های ستاد اقامه نماز و شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه های علوم پزشکی کشور و سازمان های وابسته به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد با بیان اینکه نماز فریضه ای است که انسان را به بی نهایت و کمال سوق می دهد و باید این حس در میان جوانان ایجاد شود تصریح کرد:در نگاهی آسیب شناسانه می توان مشاهده کرد که در ترویج این فریضه مهم بیشتر نگاهی معامله گرانه وجود دارد که این امر برای جوانان امروز که در دنیای پرآسیب امروز نیاز به معنویت دارد راهبردی مناسب و موثر نیست.
وی با بیان اینکه باید قبول کرد که در ترویج نماز به شکل مناسبی به ویژه در میان جوانان موفق عمل نشده است تصریح کرد: باید با تعامل و وحدت و اتخاذ روش های تاثیر گذار جوانان را به سمت این فریضه الهی بیش از پیش سوق داد.
معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در دنیای امروز که گرایش به پوچی، آسیب های اجتماعی، افسردگی و شکست های عاطفی بیش تر وجود دارد باید جوانان را به نقطه لایتنهایی متصل نمود تا از این آسیب ها در امان بمانند خاطر نشان کرد: اگر روی دیگر دین که همان آرامش و کمال است را به جای معامله گری به جوانان نشان دهیم به طور حتم بیش از گذشته در ترویج این فریضه الهی موفق خواهیم بود و جوانان نیز از بسیاری از آسیب ها مصون می شوند.
دکتر لاری با تاکید بر اینکه باید منابع اعتقادی با زبان ساده را تولید و به جوانان ارائه داد اظهار کرد: در حال حاضر تعداد کتبی که نیاز جوانان را در زمینه نماز تامین کند بسیار محدود است و اگر وجود دارد در مراکز فروش کتاب نیست.
معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر الگوسازی در محیط دانشگاه ها اظهار کرد: باید اعضای هیات علمی و اساتید مذهبی و خیر در محیط دانشگاه ها الگوسازی شوند و با ارتباط با دانشجویان ضمن بیان تجربه های زندگی خود، اثرات ارتباط با خداوند متعال و این قدرت لایتنهایی را به جوانان انتقال دهند.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست تصریح کرد: موضوعات نماز و امر به معروف و نهی از منکر بسیار مهم است و موجب ایجاد رشد و سلامت معنوی در محیط دانشگاه ها وایجاد فضای اخلاقی می شود.
حجت الاسلام دکتر ابراهیمی با بیان اینکه بخش قرآن و عترت یکی از حوزه های فعال معاونت دانشجویی فرهنگی است اظهار کرد: فعالیت در این زمینه بسیار پر زحمت است و تا کنون در ابعاد ارزشی و معنوی اقدامات تاثیر گذاری در دانشگاه های علوم پزشکی انجام شده است.
وی با اشاره به مقاله ای از شهید مرتضی مطهری در کتاب ده گفتار در زمینه امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: بسیار مهم است که قبل از پرداختن به موضوع نماز و امر به معروف و نهی از منکر به آسیب شناسی آن پرداخته شود و باید توجه شود که این امور در درجه نخست به ارتقاء حوزه اخلاقی و معنوی دانشگاه ها کمک کند.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در زمینه امر به معروف و نهی از منکر باید موضوعات را اولویت بندی کرد و طی دوره های زمان بندی شده بر روی آن تمرکز نمود خاطر نشان کرد: به طور حتم دستیابی به تمامی موارد در یک زمان امکان پذیر نیست و باید اهداف را درجه بندی و اولویت گذاری نمود.