همزمان با فرارسیدن شب نوزدهم ماه مبارک رمضان، مراسم احیای نخستین شب قدر با حضور رییس، معاونان، مسئولان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مسجد حضرت زهرا(س) این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وب دا، این مراسم که با قرائت دعای جوشن کبیر، سخنرانی، عزاداری و مرثیهسرایی بهمناسبت ضربت خوردن امیرمؤمنان، حضرت علی(ع) و نیز مراسم قرآن بهسر همراه بود بر اساس دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد و فاصله یک متری اعلام شده بهخوبی رعایت شده بود.
در این مراسم حجتالاسلام اسدی، استاد حوزه و دانشگاه در سخنانی پیرامون هدف از خلقت انسان به ایراد سخن پرداخت و گفت: هدف از خلقت انسان رشد، تکامل و تعامل بشر در مسیر بندگی است، انسان همواره باید در حال حرکت باشد و سکون، راکد ماندن و عقبگرد به حالت گذشته طبق سخن صریح قرآن کریم یک خسارت سنگین است.
وی با ذکر این نکته که آنچه باعث رشد و تعالی و تکامل انسانها میشود ذکر نام و یاد خدا بودن است و آنچه مایه خسارت بزرگ بوده غفلت از آن است، افزود: غفلت از یاد خدا و سرگرمی به لهو و لعب در دنیا موجب سقوط و درجازدن میشود.
استاد حوزه و دانشگاه ضمن بیان فضایل روزهداری و راز و نیاز با خداوند در شبهای احیا و مقام و صفات و خصوصیتهای رفتاری امام علی(ع)، تأکید کرد: انفاق در اسلام بسیار مورد توجه قرار گرفته است و تولید ثروت در اهل بیت عصمت و طهارت(ع) حداکثری بود و در واقع انفاق کردن برای ائمه اطهار(ع) نوعی کشت برای آخرت آنان بود، بهطوری که امام حسن مجتبی(ع) بارها بخش زیادی از اموال خود را انفاق میکردند و دوباره به تولید ثروت میپرداختند.
حجتالاسلام اسدی اضافه کرد: اکنون که در بحران کرونا قرار داریم، زمینه برای انفاق بیشتر فراهم شده است و با فرمایش رزمایش مساوات و خدمت مؤمنانه مقام معظم رهبری استقبال قشرهای مختلف مردم همچون مسئولان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از این امر بسیار مهم بیشتر شده است.
وی ادامه داد: بنابراین برای ترویج انفاق در جامعه باید ابتدا بدانیم که امام حسن مجتبی(ع) چه مقدار از اموال خود را انفاق میکردند تا این ظرفیت در جامعه ایجاد شود انفاق از جمله اعمال پسندیدهای است که موجب افزایش رزق و روزی افراد میشود و انفاق آثار و برکات فراوانی دارد که به واسطه آن بسیاری از حاجتها و دعاها برآورده و مستجاب میشود.
وی ضمن تقدیر از عملکرد مدافعان سلامت در امر درمان بیماران کرونایی، خاطرنشان کرد: شبهای قدر امسال بهجهت شیوع ویروس کرونا متفاوتتر از سالهای گذشته برگزار میشود و جا دارد که در این برنامهها نام و یاد شهدای مدافع سلامت را گرامی داشته و برای کسانی که در مسیر درمان بیماران کرونایی دچار مشکل شدند آرزوی بهبودی و سلامتی نموده و برای کلیه خادمان سلامت در ستادهای ملی و استانی مبارزه با کرونا و نیز کادر درمانی کروناییها آرزوی موفقیت، سربلندی و توفیق روز افزون نماییم.
استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: بیشک اجر و مزد تمامی خادمان حوزه سلامت بهویژه مدافعان سلامت نزد ایزدمنان محفوظ و پابرجا بوده و بهترین نوع تقدیر ما از عملکرد خستگیناپذیر آنان هم عمل و توجه به نکات و توصیههای پزشکی بوده تا به فضل الهی هرچه سریعتر شاهد ریشهکنی این ویروس منحوس باشیم.