معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون یک هزار میلیارد ریال برای ارتقا هتلینگ و کیفیت خدمات رسانی در 26 بیمارستان زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی هزینه شده است.

به گزارش وب دا، دکتر شاپور بدیعی در حاشیه کارگروه کشوری بازنگری برنامه ارتقا هتلینگ بیمارستانی افزود: ارتقا هتلینگ بیمارستانی که یکی از بسته های طرح تحول نظام سلامت به شمار می رود از اردیبهشت 1393 تاکنون در بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجرا است.

وی ادامه داد: محورهای هفتگانه هتلینگ بیمارستانی شامل بهبود و ارتقا در فضای فیزیکی، تجهیزات بیمارستانی، نیروی انسانی، تغذیه، مالی، اداری و پشتیبانی با هدف رضایتمندی و ایمنی بیماران اجرا می شود.

معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین گفت: بر اساس نظرسنجی های انجام شده 78 درصد مراجعان به بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از فضای فیزیکی مراکز درمانی رضایت دارند.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اجرای هتلینگ در سطح کشور پیشگام است. بر این اساس بیمارستانهای امدادی و طالقانی مشهد در جشنواره کشوری هتلینگ رتبه برتر را کسب کرده اند.

دکتر بدیعی همچنین به نشست کارگروه کشوری بازنگری برنامه هتلینگ بیمارستانی در مشهد اشاره و بیان کرد: این نشست با حضور نمایندگان هتلینگ 9 دانشگاه علوم پزشکی کشور در این حوزه از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد.

وی ادامه داد: در این نشست به ریاست دانشگاه علوم پزشکی مشهد معاونان درمانی دانشگاههای علوم پزشکی آبادان، قزوین، کردستان، گیلان، تهران، شهید بهشتی، سبزوار، تبریز و مشهد حضور داشتند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اندیشی برای اجرای بهتر و نگهداشت برنامه های هتلینگ بیمارستانی و تدوین برنامه جامع و کامل هتلینگ مطابق با استانداردها برای کل بیمارستانهای کشور از مهمترین محورهای مورد بحث در این نشست بود.


نمایندگان سازمان بهداشت جهانی (WHO)، در راستای ارزیابی اثر بخشی دوره های آموزشی توانمند سازی مدیران بیمارستانی(TOT)، از مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع) و قائم(عج) بازدید کردند .

به گزارش وب دا، مدیر سرمایه انسانی دانشگاه ، در خصوص هدف از این بازدید گفت: پس از برگزاری مجموعه دوره های آموزشی توانمند سازی مدیران بیمارستانی(TOT) در هفت محور مدیریت مالی - مدیریت زنجیره تامین - مدیریت منابع انسانی - مدیریت کیفیت - مدیریت بحران - مدیریت اطلاعات و حاکمیت و تفکر راهبردی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ارائه گزارشات نمایندگان  وزارت متبوع و سازمان بهداشت جهانی مبنی بر برگزاری با کیفیت و مطلوب دوره های مذکور، گروهی از نمایندگان سازمان بهداشت جهانی جهت ارزیابی اثربخشی نتایج دوره ها، از مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع) و قائم(عج) بازدید به عمل آوردند و با تیم های مدیریتی بیمارستان های مذکور گفتگو و مصاحبه  داشتند.

عبداله ریحانی یساولی در خاتمه با توجه به احراز رتبه نخست برگزاری دوره های آموزشی توانمند سازی مدیران در بین سایر قطب های کشوری و برگزاری مطلوب دوره ها، اظهار داشت: برنامه ها و پروژه های برگزار شده ی آموزش تاکنون موفق بوده و پروژه های پربارتری را در حوزه آموزش و توسعه کارکنان و مدیران در دست برنامه ریزی می باشد که نتیجه  آنرا در آینده نزدیک در دانشگاه شاهد خواهیم بود.

 

برای دیدن عکسهای بیشتر اینجا مراجعه نمایید.

 


 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: با اجرای برنامه تحول نظام سلامت، کیفیت خدمات هتلینگ در مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه ارتقاء یافت.

به گزارش وب دا، دکتر شاپور بدیعی در همایش معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور با اشاره به اینکه 40 درصد از مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قدمتی بیش از 30 سال دارند خاطر نشان کرد: برنامه ارتقاء کیفیت خدمات هتلینگ  مراکز درمانی بر اساس اسناد بالادستی به اجرا در آمد.

وی تصریح کرد: سیستم بازسازی مراکز درمانی در بخش های عمرانی، ساختمانی و تاسیساتی به اجرا در آمد و 24 بیمارستان زیر پوشش این طرح قرار گرفتند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با بیان اینکه روند اجرای برنامه ارتقاء کیفیت هتلینگ به طور مستمر مورد نظارت قرار می گیرد افزود: اجرای برنامه های نظارتی به طور حتم افزایش کیفیت را به همراه خواهد داشت.

گفتنی است: در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت، برنامه ارتقاء کیفیت خدمات هتلینگ در فضایی بالغ بر ۳۳۰ هزار متر مربع و با هزینه ای بیش از ۷۹۰ میلیارد ریال به منظور افزایش کیفی خدمات به بیماران بستری در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه به اجرا در آمده است.

همچنین در سال جاری نیز تمامی بیمارستان های دانشگاه بر اساس اولویت زیر پوشش طرح هایی همچون خرید تجهیزات و ملزومات تاسیسات، عملیات بازسازی و توسعه بخش ها و بهسازی و توسعه فضای جانبی قرار می گیرد.



در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت و بسته ارتقاء هتلینگ مراکز درمانی، 24 بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی مشهد زیر پوشش این طرح قرار گرفتند.

به گزارش وب دا، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: این طرح ها در فضایی بالغ بر 330 هزار متر مربع و با هزینه ای بیش از 790 میلیارد ریال به منظور افزایش کیفی خدمات به بیماران بستری در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه به اجرا در آمده است.

دکتر بحرینی خاطر نشان کرد: اجرای طرح های بازسازی در قالب ارتقاء هتلینگ مراکز درمانی در فضایی بیش از 165 هزار متر مربع از دیگر طرح هایی است که دنبال می شود.

وی با اشاره به اینکه در راستای ارتقاء هتلینگ مراکز درمانی، مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) از اعتبارات ویژه برخوردار شد اظهار داشت: بر اساس این طرح تا کنون عملیات بازسازی و توسعه 9 بخش از 27 بخش بیمارستان قائم(عج) به اجرا در آمده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اجرای آخرین مرحله هتلینگ (فاز ششم) در سال 96 اشاره کرد و گفت: در قالب این طرح تمامی بیمارستان های دانشگاه بر اساس اولویت زیر پوشش طرح هایی همچون خرید تجهیزات و ملزومات تاسیسات، عملیات بازسازی و توسعه بخش ها و بهسازی و توسعه فضای جانبی قرار می گیرند.

 

 


رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیان واقعیت جزو اصول اولیه برای خبرنگار است؛ اما این به تنهایی کافی نیست و باید رسانه ها به عنوان مهندسان فرهنگی جامعه در هنگام انتشار اخبار در کنار صداقت و امانت مراقب باشند به مردم آسیبی وارد نکنند.

به گزارش وب دا؛ دکتر مصطفی مهرابی بهار در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار، گفت: خبرنگاری جزو کارهای سخت، پرتنش و پر استرس است و هر کدام از شما این وظیفه مهم را انجام می دهید به همین اندازه اجر و مزد دارید.

وی خبرنگاران را زبان گویای مردم دانست و ادامه داد: مطالبات مردم از دستگاه ها و ارگان ها توسط خبرنگاران اعمال می شود و مردم با عینک شما، دستگاه ها و ارگان ها  را می بینند. پس هر اندازه این عینک شفاف تر باشد دید مردم نسبت به هم و دیگر ارگان ها رویه مثبت تری به خود خواهد گرفت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این نکته که مهندسی فرهنگی جامعه با رسانه ها است ابراز داشت: بیان واقعیت جزو اصول اولیه برای خبرنگار است؛ اما این به تنهایی کافی نیست زیرا گاهی در هنگام انتشار اخبار در کنار صداقت و امانت داری به مردم آسیب وارد می شود.

وی تصریح کرد: دو شاخص جهت رضایت مندی از انتشار اخبار وجود دارد که اولین  آن داشتن اطلاعات کافی در درج خبر می باشد که خبرنگار علاوه بر ظرافت و امانت داری باید اطلاعات کافی از موضوعی که تلاش دارد منتشر کند داشته باشد.

دکتر مهرابی بهار افزود: نمی توان خبرنگاری را حرفه ای؛ اما بدون  تخصص دانست. اگر زمانی فردی در حوزه بهداشتی و درمان فعالیت کرد باید تخصص این کار را داشته باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: ما ادعا می کنیم عدالت در حوزه سلامت در حد قابل قبولی رعایت شده و برای این ادعای خود دلایل بسیاری داریم.

وی اضافه کرد: در این دوره حفاظت مالی خوبی از مردم صورت گرفته است خصوصا زمانی که بیش از 84 درصد اعمال جراحی در کل کشور در بیمارستان های دولتی انجام می شود.

 دکتر مهرابی بهار بیان داشت: درست است که سرگردانی بیمار و همراهی وی جهت تهیه و تجهیز دارو صفر نشده؛ اما بسیار کاهش پیدا کرده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تنها چند کشور در جهان هستند که مردم خود را بیمه کرده اند و در ایران نیز از ابتدای انقلاب تلاش کردیم تا هر فردی که شناسنامه ایرانی دارد را بیمه کنیم که تا این دوره این اتفاق رخ نداد و اکنون هر فردی بیمه سلامت دارد.

وی به ابراز رضایت سازمان بهداشت جهانی از بیمه همگانی(سلامت) و کاهش پرداختی مردم در ایران اشاره  و در اهمیت ماندگاری پزشکان گفت: سابق بر این هر متخصصی که در یک شهرستان برای طرح خود می آمد متوسط  13 روز ماندگاری و در این مدت نیز تنها چند ساعت در روز فعالیت می کرد؛ اما اکنون متوسط 24 روز ماندگاری و 24 ساعت نیز در اختیار هستند.

دکتر مهرابی بهار تصریح کرد: در ارتقای هتلینگ تقریبا مرکز درمانی در مشهد و استان دیده نمی شود که حداقل تغییراتی را جهت تغییر روحیه بیمار و همراه وی ایجاد نکرده باشد .

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: بیش از هزار و 400 تخت در این مدت کوتاه به تخت های درمانی استان افزوده شده است .

وی ادامه داد: در برنامه تحول نظام سلامت کرامت انسانی در حد بالایی رعایت شده است. سابق بر این تعداد بسیاری نامه از امام جمعه، استانداری، فرمانداری و... به دست ما می رسید که نشان از مشکلات مالی بیماران داشت؛ اما اکنون بیمار هیچ شکایتی ندارد و انبار وثیقه بیماران در بیمارستان ها نیز از میان رفته است.

دکتر مهرابی بهار بیان داشت: زایمان طبیعی رایگان و وجود  108 اتاق ال دی ار که فرد با خانواده خود در یک اتاق جهت زایمان مادر مستقر می شوند نیز بسیار قابل توجه است.

 وی گفت: کد 724 تلاش در درمان بیماران سکته های مغزی دارد که هفت روز هفته 24 ساعته یک فوق تخصص تلاش دارد تا در همان ساعات اولیه، درمان بیماران سکته ای را انجام و وی را به سلامت به منزل خود بفرستد.

دکتر مهرابی بهار اظهار داشت: کد 247 نیز 24 ساعته در هفت روز هفته تلاش در درمان بیماران قلبی دارد و این مهم موجب شده است تا یک بیمار سکته ای و قلبی به جای معلولیت در سلامت به زندگی عادی خود بازگردد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: تنها حدود 10 کشور در جهان است که این گونه خدماتی را به مردم خود عرضه می کنند.

وی گفت: اتوماسیون، پرونده الکترونیک سلامت سینا و وجود مسئول سلامت هر فرد ازجمله اقدامات مهمی است که در حوزه دانشگاه به اجرا در آمده است.

مخاطبان برای دریافت تصاویر این گزارش به اینجا مراجعه کنند. 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image