باتوجه به همه گیری بیماری کرونا کلاسهای تئوری دانشجویان به صورت مجازی برگزار می شود از همین رو دکتر ثمینی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر افزایش سطح کیفی کلاس های مجازی تاکید کرد.
به گزارش وب دا، در راستای دریافت نظرات و پیشنهادات آموزشی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، نشست مشترکی میان دبیران شورای صنفی دانشجویان ، معاون آموزشی دانشگاه و معاونان آموزشی دانشکده ها تشکیل شد و اعضای شورای صنفی دغدغه های آموزشی ، رفاهی و حقوقی خود را به مسئولان انتقال دادند.
ذوالفقاری ، دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نظر به الزام بر تدریس دروس دانشگاهی و برگزاری امتحانات در بستر مجازی در شرایط شیوع بیماری کرونا و تجربه اولیه آموزش های مجازی، ترافیک های اینترنتی ، نو بودن بستر سامانه نوید و کم بودن تجربه دانشجویان در ارائه امتحان در فضای مجازی ؛ کیفیت آموزش تحت تاثیر شرایط موجود قرار گرفته و بهینه سازی فرایند آموزشی در دانشگاه از دغدغه های مهم مسئولین آموزشی و دانشجویان می باشد .
وی افزود: استاندارد فایل های ارسالی اساتید باید مدنظر قرار بگیرد زیرا در حال حاضر اساتید بنا بر صلاحدید خود از روش های مختلف مطالب آموزشی را ارائه می دهند .
علیرضا امینی فر ، دبیر کمیسیون آموزشی شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: بهینه سازی محتواهای آموزشی در سامانه نوید، چگونگی روند برگزاری امتحانات و نظارت مؤثر برفرایند آزمون ها در بستر فضای مجازی، تأکید بر کیفیت و کمیت بهتر تجهیزات آموزشی در محیط های علمی و بالینی، نحوه حضور دانشجویان در محیط های بالینی با شرایط اپیدمی کرونا، برنامه ریزی مطلوب برای علمی سازی دروس عملی دانشجویان از دیگر دغدغه های دانشجویی در ایام کرونا است.
در راستای حل مشکلات دانشجویی در حوزه آموزشی ، نظارت موثر و پایش مطلوب بستر سامانه نوید و سامانه آزمونها ، استفاده از راهبردهای نوین در برگزاری آزمونها از طریق برگزاری ازمونها بصورت مجازی، الکترونیک و برخط و مستدام و در نهایت تدوین و ارائه دستورالعمل اصلاحی آزمون های انلاین در جهت عدالت آموزشی در دستور کار قرار گرفت.
علاوه براین در جلسه عنوان شد تنها 30 درصد از آزمون نهایی معیار ارائه نمره برای دانشجویان بوده و نتیجه آزمون دانشجویان در امتحانات از میانگین آزمون های برگزارشده در طول ترم تحصیلی جاری می باشد .
در این نشست اعضای شورای صنفی خواستار تخفیف شهریه دانشجویان بودند که تخفیف ده درصدی شهریه دانشجویان با تصویب هیات رئیسه نتیجه این تقاضا بود .
شایان ذکر است مساله تأمین تجهیزات رفاهی دانشجویان در امور آموزشی از جمله افزایش فضای آموزشی و علمی و توزیع تجهیزات فردی – بهداشتی در محیط های بالینی مورد ارزیابی قرار گرفت .
در این نشست تاکید شد: تجهیزات فردی که از ابتدای شیوع ویروس کووید 19 در اختیار کادر درمان و دانشجویان قرار می گرفت همچنان با کیفیت و کمیت بهتر ادامه خواهد داشت و تخصیص بیمارستان 610 تخت خوابی امام رضا(ع) پس از بیمارستان قائم(عج) به عنوان فضای پاک آموزشی وانتقال بیماران کرونایی به دیگر بیمارستا نهای شهر به عنوان راهکار فضای آموزشی مطرح شد .
در پایان دبیران شورای صنفی بر تداوم همیاری و همفکری با مسئولین در هدفمند سازی هرچه بهتر آموزش ابراز مساعدت و همکاری کردند تا درک شرایط موجود به ایجاد فرصت های آموزشی بهتر بینجامد.