فرهنگی


 مسابقه عکاسی پاییزی در بیمارستان امام رضا (ع) برگزارشد. 

به گزارش خبرنگار وب دا، برگزاری این مسابقه به منظور ایجاد روحیه نشاط میان همکاران و استفاده از فضای زیبای پاییزی در این مرکز بود.

همزمان با این مسابقه برنامه های جانبی دیگر از جمله عکاسی از همکاران در محوطه پاییزی بیمارستان و جشن متولدین آذرماه نیز برگزار شد.

 

 خانم داوودی بخش ccu

 

 

 خانم مریم سالاری کلینیک پوست

 

خانم فخار اورژانس عدالتیان 

 خانم رضوی بخش شیمی درمانی

 

  خانم امید بخش زنان

 خانم دلیلی بخش فیزیوتراپی

 

 

 آقای دکتر صدیق زنده دل 

 خان دهقان نیا بخش سی سی یو

 

 

 

آقای محسن فراهی  

خانم خاتم پور بخش گوارش

 


خانم مریم محمدی بانوی پرستار ورزشکاردانشگاه علوم پزشکی  3قله بلند ایران را طی 7 روز صعود کرده است و مقام های زیادی در مسابقات دوچرخه سواری استان  دارد

به همین منظور گروه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با این بانوی ورزشکار گفتگویی را انجام داده است که شما را دعوت به مطالعه آن می کنیم.

خانم محمدی چرا شغل پرستاری را انتخاب کردید و چند سال است که مشغول پرستاری هستید؟

 از کودکی  کار درمان و لباس سفید خدمت به همنوعان را دوست داشتم ، پرستاری هم  عشق میخواهد.واقعا عاشق این شغلم  و حدود 13 سال است که در بخش آی سی یوبیمارستان امام رضا (ع) مشغول به خدمت هستم 

 چرا کوهنوردی را انتخاب کردین وکوهنوردی از نظر شما چه تفاوتی با کار درمان دارد ؟

کوهنوردی همیشه کفش و کوله و باتوم نیست گاهی دستی است که گرفته می شود پایی است که می رود،قلبی است که می تپد و کوهستان است که با او کامل می شود خیلی شباهت به حرفه درمان دارد.

کوهنورد هم باید به علم کوهنوردی و کوه پیمائی آشنا باشد.کوهنوردی با تمام زیبایی هایش سخت و خطرناک است. کوه درس های زیادی به من داده اول اینکه مغرور نشوم، دوم به توانایی خودم  ایمان داشته باشم و سوم با علم و دانش کوهنوردی کنم

چند قله ایران را صعود کرده اید و در مورد آخرین صعود توضیح دهید؟

طی چهار سال 19 قله ایران را صعود کردم که 5 مرتبه فقط قله دماوند بوده است و صعود آخر که در تابستان انجام شد تصمیم گرفتم به همراه گروه، ۳ قله بلند ایران را فتح کنم.  اگرچه  بین این 7 روز فوت پدرم شیرینی صعودم را تلخ کرد.

 هر سه صعود به صورت رفت و برگشت یک روزه  معکوس بود که اولین صعود از قله دماوند شروع شد که بعد ازآن خبر رسید پدرم که در بستر بیمای بود مرحوم شدند  خب من تازه تحت عمل جراحی هم قرار گرفته بودم و از طرفی پدرم را ازدست داده بودم  ولی با اصرار دوستان و تقویت روحیه خودم  پس از 2 روز از مراسم ترحیم  مجدد دوقله بلند  علم کوه و سبلان را  صعود کردیم.

سرکار خانم محمدی اگر امکان دارد در مورد علاقه به دوچرخه سواری و مقام های مختلفی در این رشته کسب کرده اید توضیح دهید.

 دوچرخه سواری را حقیقتا از 4 سالگی شروع کردم و به همراه پدرم که مشوقم بود کار می کردم و تا کنون مسابقات زیادی شرکت کرده ام و کسب مقام اول استانی دوچرخه سواری کوهستان ﴿کراس کانتری﴾ در سال 97 ،کسب مقام  نایب قهرمانی انفرادی جاده ﴿تایم تریل﴾ در سال 97 ،کسب مقام سوم استقامت جاده در سال 97 و همچنین کسب مقام چهارم پیست ﴿سرعت﴾ در سال 98 از افتخارات دوچرخه سواری من هست.

آیا فعالیت های ورزشی  مانع کار پرستاری نمی شود؟ به لطف همکاران وسرپرستار بخش سرکار خانم حسینی که همیشه مشوق من بوده  و همکاری لازم در برنامه ریزی شیفت هایم دارند مسئله ای نداشته ام  و شیفت ثابت عصر هستم و روزانه 4 ساعت دوچرخه سواری می کنم .

یک خاطره از یکی از صعود هایتان ؟

در پنجمین صعودم به دماوند در مسیر برگشت بود که دیدم یک خانم و آقایی دچار ارتفاع زدگی وافت فشار خون شده بودند، علیرغم اینکه این دو کوهنورد اعلام کردند که حال مساعدی دارند اما پس از طی مسافتی به طور مجدد با اجازه سرپرست گروه هر چهار نفرمان برگشتیم و در ان زمان بود که متوجه شدیم متاسفانه حال خانم کوهنورد اصلا خوب نبود .با تلاش فراوان  دو نفر کوهنورد را با وسایلشان به پناهگاه رساندیم و با کمک امدادگر  توا نستیم شرایط کوهبان را از شرایط بحرانی به نسبتا خوب بر گردانیم....آنجا بود که من به اهمیت رشته پرستاری بیشتر پی بردم و خیلی خورسند شدم که توانستم در آن شرایط با حداقل امکانات کاری را برای همنوردانم انجام دهم .

جمله پایانی

 ورزش مفرّح جان است و روح و تن

چون ژاله است و گل، مَثَل ورزش و بدن
تا رخنه کرد رخوت و سستی، به سینه ات
بر سینۀ غم خود دست رد بزن

ورزش تو را به اوج نشاط است رهنمون
بی ورزش آدمی به نسیمی است سرنگون
ورزش جلا و صیقل روح است و جسم تو
اینگونه هم برون تو زیباست هم درون

 

 

 

 


35.jpg - 23.00 kBدر نخستین جشنواره علمی پژوهشی اعضای هیأت علمی و دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به کسب رتبه اول این رویداد شد.

در مراسم اختتامیه این جشنواره علمی پژوهشی که به مدت دو روز با حضور اعضای هیأت علمی و دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی کشور در ساری برگزار شد، دانشگاه های علوم پزشکی مشهد مازندران و تهران به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند و در لوح های جداگانه ای از ریاست دانشگاه مشهد، معاون تحقیقات و فناوری و مدیر امور شاهد و ایثارگر این دانشگاه به پاس کسب این رتبه تقدیر و تشکر بعمل آمد.

دکتر رضا البرزی مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دبیر این جشنواره ابتدا ضمن بیان سیاست‌های کلی برگزاری این جشنواره خاطر نشان کرد: طبق اساسنامه شورای ایثارگران و فرمان امام راحل(ره) در این خصوص، اهدافی در طرح شاهد ذکر شده که یکی از این اهداف تعالی و شکوفایی علم و دانش برای تربیت مدیران لایق است.

وی ادامه داد: تلاش کردیم تا جایگاه شایسته‌ای را برای اساتید و دانشجویان شاهد و ایثارگر فراهم کنیم و جایگاه شاهد و ایثارگر و توانمندی‌های علمی پژوهشی آنان را معرفی کنیم.

وی وضعیت دانشجویان شاهد و ایثارگر را در تراز سایر دانشجویان دانست و گفت: اکنون ۱۸ درصد کل دانشجویان را دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌های کشور به خود اختصاص داده‌اند.

این مسئول با اظهار خرسندی از برگزاری این جشنواره با هدف معرفی نخبگان شاهد و ایثارگر، اعلام کرد: یکی دیگر از اهداف ما تشکیل مجمع نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌های کشور است.

وی افزود: همانگونه که شهدا و ایثارگران در دوران دفاع مقدس با روحیه جهادی نقش آفرینی کردند امروز نیز جامعه ایثارگران و شهدا باید عمل کنند.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، گفت: پرهیز از نگاه تقلیدی و شجاعت در امور علمی پژوهشی باید سرلوحه ما باشد و هر کشوری که علم داشته باشد بر دنیا اشراف پیدا می‌کند.

 

 

 


48.jpg - 12.60 kBپیش ثبت نام اعضای هیات علمی ،کادر درمان و بهداشت و کارمندان دانشگاه های علوم پزشکی خراسان رضوی برای حضور در اردوی راهیان نور جنوب آغاز شد.

 سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی با هدف زنده نگه داشتن یاد و سیره شهدا و آشناشدن جامعه مخاطب دانشگاه های علوم پزشکی استان با شهدا ، پیش ثبت نام اردوی راهیان نور جنوب برای هیات علمی ،کادر درمان و بهداشت و کارمندان دانشگاه های علوم پزشکی استان خراسان رضوی داوطلب حضور در اردوی راهیان نور جنوب را با همکاری بسیج کارمندان و دانشگاه های علوم پزشکی استان خراسان رضوی آغاز کرد.

این اردو که مهلت ثبت نام آن فقط تا ۲دی ماه  است  به دو صورت ریلی از تاریخ ۲۵ الی ۳۰ بهمن ،اسکان تجمیعی و هزینه حدود ۵۰۰ هزارتومان و به صورت هوایی از تاریخ ۲۶ الی۲۸ بهمن ،اسکان هتل یا هتل آپارتمان و هزنیه حدود۶میلیون تومان خواهد بود از همین رو از اساتید ،کادربهداشت و درمان و کارمندان دانشگاه های علوم پزشکی خراسان رضوی برای ثبت نام وحضور در این اردوی معنوی دعوت به عمل می آید.

داوطلبان در صورت تمایل به شرکت در این اردو ،می توانند با تکمیل پرسشنامه به آدرس (https://survey.porsline.ir/s/ASwEbwlf) و درصورت داشتن هر سوالی به آیدی( @bjp_admin2)  در ایتا پیام ارسال وجهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس کانال ( https://eitaa.com/bjp_razavi) مراجعه کنند.


دومین یادواره ۸۵ شهید دانشگاه علوم پزشکی مشهد و گرامیداشت شهدای سلامت جبهه مقاومت با عنوان طبیب خوش نام در مجتمع شهدای سلامت برگزار شد.

همه ما آسایش، امینت و سلامت خودمان را مدیون تمامی شهدای عزیز هستیم

در این مراسم دکتر محمد مقضی، مدیر مجتمع شهدای سلامت و مسئول برگزاری دومین یادواره ۸۵ شهید دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن گرامیداشت نام و یاد شهدای حادثه ۲۳ آذر سال ۱۳۵۷ بیمارستان امام رضا(ع)، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ۴ دوره زمانی قبل از انقلاب و به‌‌خصوص حادثه ۲۳ آذر سال ۱۳۵۷ بیمارستان امام رضا(ع)، بعد از انقلاب، دوران ۸ سال دفاع مقدس و جبهه مبارزه با ویروس منحوس کرونا ۸۵ شهید خوش نام تقدیم کرده است که شامل ۶۵ شهید دفاع مقدس، ۱۶ شهید مدافع سلامت و ۴ شهید انقلاب بوده است.

وی بیان کرد: خراسان رضوی در دوران کرونا ۲۸ شهید مدافع سلامت تقدیم کرده که ۱۶ شهید آن از دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند.

مسئول برگزاری دومین یادواره ۸۵ شهید دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه جامعه پزشکی شهدای زیادی در دوران‌ها و عرصه‌های مختلف تقدیم کرده است، خاطرنشان کرد: در این مراسم افتخار میزبانی از خانواده معزز پزشک شهید دکتر علی حیدری، از شهدای والامقام جبهه مقاومت در لبنان هستیم، شهید عزیزی که در جنگ اخیر اسرائیل غاصب در لبنان به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر پاک و مطهرش هم طبق وصیتش در حرم مطهر امام خمینی(ره) به خاک سپرده شد.

دکتر مقضی با ذکر این ‌نکته که همه ما آسایش، امینت و سلامت خودمان را مدیون تمامی شهدای عزیز هستیم، تاکید کرد: مقام معظم رهبری در سخنرانی‌های اخیرشان بارها و بارها بر نقش شهدای جبهه مقاومت تاکید فرمودند و ما هم وظیفه خود دانستیم که پس از تجربه موفق یادواره طبیب خوش نام سال گذشته، دومین یادواره را همزمان با چهل‌وششمین سالگرد حادثه ۲۳ آذر سال ۱۳۵۷ بیمارستان امام رضا(ع) مشهد برگزار کردیم، یادواره‌ای که با نام و یاد شهدای سلامت جبهه مقاومت برگزار شده است.

وی اضافه کرد: بزرگترین مقامی که خداوند به انسان عنایت می‌کند مقام شهادت است و ائمه اطهار(ع) هیچکدامشان به مرگ طبیعی از دنیا نرفتند و همه آنها به شهادت رسیدند.

مدیر مجتمع شهدای سلامت مشهد ادامه داد: ما در دعای ندبه از وجه الله یاد می‌کنیم و معتقدیم که شهدای عزیز نمونه بارز وجه الله هستند و پیامبر اکرم(ص) هم در همین رابطه بر ۵ مقام شهدا تاکید کردند و در این روزها که حضور نیروهای جبهه مقاومت را در نبرد با اسرائیل غاصب داریم فرصتی مناسب دیدیم جهت معرفی ظرفیت‌های بی‌بدیل به نسل نوجوان و جوان کنونی که در آن دوران نبودند و اینکه با مجاهدت‌های شهدا و ایثارگران آشنا شوند و همانند آنان در مواقع موردنیاز پیشگام در مسیر از خودگذشتگی باشند.

دکتر مقضی با بیان اینکه یکی از افتخاراتی که در سال‌های اخیر در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد تغییر نام مجتمع برج سپید به شهدای سلامت با حضور سردار قاآنی، فرمانده سپاه قدس بود، خاطرنشان کرد: در همان زمان به پرسنل شاغل در این مجموعه گفتم که این تغییر نام به برکت شهدای عزیز بسیار پربرکت خواهد شد و بحمدلله همین‌طور هم شد و یک نمونه آن رسیدن ضریب اشغال از ۵۰ به ۸۰ درصد بوده است، ضمن اینکه تراز مالی این مجموعه هم از منفی ۵ میلیارد تومان به بالای ۲۰ میلیارد تومان رسیده و در حوزه اشتغال هم ۲۵ نفر ۳ سال قبل با رشد بیش از ۴ برابری به بیش از ۱۰۰ نفر در حال حاضر رسیده است.

وی تاکید کرد: ما معتقدیم که هرچه موفقیت و پیشرفت حاصل شده که برکت خون‌های پاک و مطهر شهدای والامقام بوده و امیدواریم که همواره و به‌خوبی قدردان رشادت‌ها و از خودگذشتگی‌های این عزیزان باشیم.

ایثارگران حوزه سلامت همواره متناسب با قسمی که یادکردند خدمت می‌کنند

همچنین دکتر حسن رجبی، مسئول بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی هم در این مراسم، گفت: در این محفل باشکوه که به همت بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد برپا شده میزبان خانواده‌های معزز ۸۵ شهید این دانشگاه هستیم.

وی افزود: در دومین یادواره ۸۵ شهید دانشگاه علوم پزشکی مشهد میزبان خانواده‌های پزشکان، پرستاران، کارکنان و دانشجویان شهید این دانشگاه و همچنین خانواده معزز پزشک شهید دکتر علی حیدری، از شهدای سلامت جبهه مقاومت هستیم.

مسئول بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی ادامه داد: من در زمان حضور در خانتومان در کنار شهید دکتر حیدری حضور داشتم، پزشک اهل شهر مقدس قم که اولویت اول خدمت خود را در خدمت‌رسانی به مردم مظلوم و بی‌دفاع می‌دانست و در همین مسیر هم به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

دکتر رجبی تاکید کرد: جامعه سلامت جزء شریف‌ترین اقشار کشور هستند که تاثیرگذاری‌های زیادی در دوران جنگ تحمیلی و جبهه مبارزه با ویروس منحوس کرونا داشتند.

وی خاطرنشان کرد: رشادت‌های خادمان حوزه سلامت در دوران جنگ‌های جنگ، کرونا و همچنین جبهه مقاومت در غزه، لبنان و سوریه هیچگاه از ذهن مردم قدرشناس پاک نمی‌شود.

مسئول بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی بیان کرد: ایثارگران حوزه سلامت همواره متناسب با قسمی که یادکردند خدمت می‌کنند و امیدواریم که مسئولان هم پیگیر نیازها و خواسته‌های این عزیزان باشند.

پدر شهیدم در مسیر یاری‌رسانی به مجروحان جنگی با تمام توان تلاش کرد

در ادامه این مراسم محمدمصطفی حیدری، فرزند پزشک شهید جبهه مقاومت دکتر علی حیدری، بیان کرد: خدا را شاکرم که از جمع خانواده ما شهیدی در راه اسلام تقدیم شده و امیدواریم که این هدیه ناقابل مورد قبول امام زمان(عج) واقع شود.

وی اضافه کرد: ثمره ازدواج پدر شهیدم دکتر علی حیدری و مادرم دلال جزینی ۶ فرزند (۴پسر و ۲ دختر) به نام‌های علی‌مرتضی، امیرحسین، محمدمصطفی، حسن‌مجتبی و فاطمه و زهرا بوده، پدری که تا آخرین نفس و تا آخرین قطره خون خود و با تمام توان در مسیر یاری‌رسانی به مجروحان جنگی تلاش کرد و در همین راه جان خویش را تقدیم نمود.

فرزند شهید حیدری تاکید کرد: ما افتخار می‌کنیم که پدرمان در راه حق و مبارزه با باطل به شهادت رسیده است و امیدواریم که عاقبت همه ما همچون پدر شهیمان با شهادت ختم بر خیر شود.

حیدری خاطرنشان کرد: پدرم همواره در خط مقدم سلامت بود و معتقد بود باید آنگونه که شایسته است و در این راه قسم یاد کرده است یا‌ری‌سان بیماران و مجروحان باشد.

نیروهای بهداری اعزامی از بیمارستان‌های مشهد در اوج جنگ، آتش و گرما یاری‌رسان مجروحان جنگی بودند

بهدار جنگ تحمیلی و یادگار دوران ۸ سال دفاع مقدس در این مراسم گفت: یکی از سخت‌ترین شرایط دوران جنگ در عملیات‌های کربلای ۱ و والفجر ۳ بود و نیروهای اعزامی از بیمارستان‌های امام رضا(ع)، حضرت قائم(عج) و شهید کامیاب مشهد در اوج جنگ، آتش و گرما یاری‌رسان مجروحان جنگی بودند.

علی پیراسته اظهار کرد: در دوران جنگ در کنار وظیفه‌ای که در حوزه اطلاعات داشتیم، مسئولیت بهداری منطقه عملیاتی را هم عهده‌دار بودیم و مکان‌هایی را برای انجام این کار انتخاب می‌کردیم که در تیررس دشمن نباشد.

وی تصریح کرد: در همان زمان جمع زیادی از پزشکان مانند دکتر محمودی، دکتر موسوی، دکتر حیدری و دیگر پزشکان رزمنده به اسارت رفتند و در همان زمان کسانی که توانایی حضور در خط مقدم را نداشتند در بهداری‌ها قرار می‌دادند تا که یاری‌گر مجروحان جنگی باشند و در این قسمت از تمامی ظرفیت‌ها به‌خصوص نیروهای توانمند در حوزه‌های پزشکی و پرستاری استفاده می‌کردند.

بهدار جنگ تحمیلی با بیان اینکه در دوران ۸ سال دفاع مقدس و در عملیات‌های کربلای ۱ و والفجر ۳ نیروهای بیمارستان‌های امام رضا(ع)، حضرت قائم(عج) و شهید کامیاب مشهد را داشتیم که تاثیرگذاری‌ها زیادی داشتند، خاطرنشان کرد: در طول دوره فعالیت بهداری فعال با حضور نیروهای اعزامی از این بیمارستان‌ها اقدامات بسیار موثری در جهت درمان مجروحان جنگی داشتند، ما در این بهداری ۴ امدادگر داشتیم که همزمان با امدادرسانی به مجروحان جنگی، تیربار با در دست با دشمن مبارزه می‌کردند تا که بهداری مورد هدف نیروهای رژیم بعثی قرار نگیرد.

پیراسته افزود: در جنگ‌ها طبق یک قطع ‌نامه بین‌المللی نباید به بیمارستان‌های ثابت و سیار حمله می‌شد، اما در دوران جنگ تحمیلی این قانون توسط صدام رعایت نشد، چیزی که در این روزها و در جنگ‌های غزه، لبنان و سوریه توسط نتانیاهو دیده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه از دوران جنگ فشارهای همزمان جسمی، روحی، کاری و نظامی زیادی متحمل شده بودیم، گفت: در آن دوران با وجود آنکه زیر آتش شدید حجمه‌های دشمن بودیم، به یاری مجروحان می‌شتفاتیم و در هوای بالای ۵۰ درجه سانتیگراد و در اوج جنگ، آتش و گرما یاری‌رسان مجروحان جنگی بودیم و نمونه‌های بارز آن جانباز سرافراز احمد دلیر و شهدای والامقام محمدحسین رضایی و احمد منفرد بودند.

یادگار دوران ۸ سال دفاع مقدس تاکید کرد: مقام معظم رهبری فرمودند دهه هشتادی‌ها انقلاب به سر منزل مقصود می‌رسانند و امام راحل(ره) هم بر نقش مردم در پیروزی‌های بزرگ تاکید کرده بودند، ما معتقدیم که اسرائیل غاصب در جنگ‌های غزه، لبنان و سوریه یک شکست خورده و سرافکنده بزرگ است و به فضل الهی این مهم به دست توانمند نیروهای جبهه مقاومت محقق خواهد شد و همه ما در قدس شریف و مسجدالاقصی نماز جماعت اقامه خواهیم کرد؛ ما معتقدیم که ظهور نزدیک است و خود امام زمان با آمدنشان ملت‌های مظلوم و بی‌دفاع مسلمان را خوشنود خواهند کرد.

تقدیر از خانواده‌های معزز ۱۹ شهید مدافع سلامت، دفاع مقدس و جبهه مقاومت

در این مراسم ار خانواده‌های معزز ۱۶ شهید مدافع سلامت، ۲ شهید دفاع مقدس و یک شهید سلامت جبهه مقاومت تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم خانواده‌های معزز شهیدان دکتر احمد خسروی‌خراشاد، دکتر محمد اسماعیلی، دکتر محمد سالاری، دکتر عبدالعلی خوارزمی، ننه صحافی‌مقدم، علیرضا شجاعی، حسن ارباب، صدیقه سیدی، علی حاجی‌پور، احمد یلی‌یزدان‌آباد، سمیه شیرین‌فریمانی،  حسن خوش‌رفتار، محمد اسدی‌اورته‌چشمه، عباس زیرک، ساراخاتون تیمورزاده و فریدون نیکوکار که از شهدای مدافع سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بودند تقدیر به عمل آمد.

این شهدای والامقام در بیمارستان‌های امام رضا(ع)، حضرت قائم(عج)، شهید کامیاب، اکبر، دکتر شیخ، امید و ابن سینا و مراکز بهداشت مناطق ۱، ۳ و ثامن مشهد و همچنین شبکه‌های بهداشت و درمان بردسکن، قوچان، فریمان و خلیل‌آباد خدمت می‌کردند که در جبهه مبارزه با ویروس منحوس کرونا به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

همچنین در این مراسم از خانواده‌های‌معزز شهیدان هاشم مرگان‌ازغندی و وحید شادی‌فر از شهدای دفاع مقدس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و نیز خانواده معزز پزشک شهید دکتر علی حیدری از شهدای سلامت جبهه مقاومت هم با اهدای هدایایی ارزنده تقدیر به عمل آمد.

278.jpg - 106.74 kB

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image