معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نامه ای به معاونین بهداشت و روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور، اقدام ابتکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جلب مشارکت سازمان ها در راستای رفع مشکلات پایگاه های مراقبت مرزی را به عنوان الگوی کشوری معرفی کرد.
به گزارش وب دا، در این نامه آمده است، جلب مشارکت و همکاری های بین و برون بخشی از جایگاه ویژه ای در اجرای بهینه مدیریت مراقبت های بهداشتی مرزی برخودار است.
اقدام ارزشمند دکتر محمد علی کیانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در انجام مکاتبه با پیوست های متعدد با مسئولان نهادها و ارگان های متولی و دست اندرکار که خطاب به استاندار تهیه شده است به عنوان الگویی در سطح کشور به شمار می رود و تمامی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور لازم است همانند این اقدام را در خصوص مشکلات لاینحل پایگاه های مراقبت بهداشتی مرزی زیر پوشش تهیه و به استاندار استان خود ارسال کنند.
گفتنی است، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در نامه ای که به استاندار خراسان رضوی ارسال نموده است، گزارشی از بازدیدهای میدانی و تخصصی توسط تیم های مختلف از پایگاه مراقبت بهداشتی مرزی مستقر در پایانه مرزی دوغارون و همچنین شبکه بهداشت و درمان شهرستان تایباد ارسال نموده است.
در این نامه، گزارشی در خصوص بازدیدهای انجام شده از عملکرد و توانمندی های این پایگاه و بررسی دقیق و کارشناسی، امکان سنجی تجهیزات موجود و مورد نیاز برای پاسخ به حجم زیاد ورود اتباع و همچنین در صورت احتمال مصدومان و مجروحان انبوه در منطقه صفر مرزی دوغارون، صالح آباد و ماهی رود در خراسان جنوبی بر اساس برنامه IAP (برنامه عملیات پاسخ) و بررسی موانع و چالش های زیر ساختی موجود در مراقبت بهداشتی مسافر و بار در راستای مرتفع شدن مشکلات موجود و همچنین مکاتبات با سازمان ها و ارگان های ذیر بط آورده شده است.