مدیرسلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اهمیت مراقبت های دوره میانسالی گفت: یکی از گروه های سنی مهم در تغییر رویکرد نظام سلامت گروه سنی میانسالان است که نیمی از جمعیت کشورهای در حال توسعه را تشکیل می دهد و به طور روز افزونی جمعیت آنان به ویژه در کشورهای در حال توسعه در حال افزایش است .
دکتر محمد احمدیان در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: رشد جمعیت میانسالان که سریعتر از رشد جمعیت کل اتفاق می افتد تا چند دهه آینده نیز ادامه خواهد داشت.
وی افزود: گروه میانسالان یا به عبارت دیگر والدین، محور سلامت خانواده بوده و مرگ ومیر و ناتوانی و رفتارهای آنها، همه ابعاد سلامت خانواده را تحت تاثیر قرار می دهد و خطرات تهدید کننده سلامتی آنان بر سلامتی سایر گروه های سنی در خانواده نیز موثر است.
دکتر احمدیان خاطر نشان کرد: این گروه سنی دارای نقش مولد اقتصادی بوده و به همین سبب سایر گروه های سنی در خانواده و جامعه به آنان وابسته اند.
مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه هدف اصلی نظام سلامت، حفظ و ارتقاء سلامت منجمله سلامت میانسالان و نقش کلیدی این گروه در سلامت جامعه و خانواده می باشد گفت: معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در همین راستا در اولین قدم اقدام به برنامه ریزی و اجرای طرح سلامت میانسالان جهت شاغلین ستادی این معاونت نموده است.
وی افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده مقرر شده است همکاران ستاد از اول شهریور ماه به مدت یک ماه با مراجعه به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت یا پایگاه محل سکونت خود، جهت انجام مراقبت کامل گروه سنی میانسالان اقدام نمایند .
دکتر احمدیان خاطر نشان کرد مقرر است برای همکارانی که در فرصت در نظر گرفته شده نسبت به فعال نمودن و انجام مراقبت های دوره ای خود اقدام نمایند امتیازات ویژه ای در نظر گرفته شود.