مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در مراکز بهداشتی شهری و روستایی این دانشگاه، 1970 مراقب سلامت، 1153 بهورز و 60 مربی بهورزی خدمترسانی میکنند.
دکتر محمد حسن درخشان در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: تعداد 7500 پرسنل بهداشتی در پایگاههای سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی به جمعیت حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در حوزههای پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، مراقبتی، مامایی، مراقب ناظر، بهداشت محیط، بهداشت حرفهای، نظارتی و غیره خدمترسانی میکنند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 1970 مراقب سلامت، 1153 بهورز و 60 مربی بهورزی در مراکز بهداشتی شهری و روستایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال هستند، خاطرنشان کرد: این گروهها تمامی خدمات بهداشتی گروههای مختلف جامعه اعم از دانشآموز، سالمند، مادر باردار و غیره را ارائه میدهند.
مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در ایام بحران کرونا تمامی نیروهای حوزه بهداشت در مناطق شهری و روستایی در انجام اقدامات پیشگیرانه، گرفتن تستهای رپید و pcr و انجام واکسیناسیون کرونا حضوری قهرمانانه و فداکارانه داشتند، تصریح کرد: در زمانی که هنوز واکسیناسیونی نبود تمامی نیروها در زمینه نمونهگیری و انجام تستها مشارکت داشتند، اما پس از ورود واکسن کووید به کشور این دو گروه از یکدیگر تفکیک شدند تا نیروی حاضر در قسمت نمونهگیری در مرکز واکسیناسیون حاضر نباشد، زیرا به دلیل نوع کارش احتمال ابتلایش بود و به همین جهت جداسازی کامل این نیروها قبل از آغاز واکسیناسیون کرونا را داشتیم.
وی اضافه کرد: همچنین یکی دیگر از گروههای فعال در حوزه بهداشت نیروهای آزمایشگاه هستند که نقش بیبدیلی در نظام شبکه دارند و نقش این گروه زحمتکش در ایام بحران کرونا و آزمایشگاههای کووید بهخوبی نمایان و قابل مشاهده بود.
مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: نیروهای بهداشتی در پایگاههای سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در کنار ارائه خدمات مرتبط با بحث کرونا اعم از نمونهگیری و واکسیناسیون، در زمینه غیرکرونا هم خدمات بیوقفه خود را به گروههای مختلفی همچون نوزادان، کودکان، دانشآموزان، مادران باردار و شیرده، سالمندان و بیماران خاص ارائه میدهند.