مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بيماريهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تا کنون تزریق حدود 7 هزار دُز واکسن آنفلوآنزا به گروههای هدف در مناطق زیر پوشش تزریق شده است.
دکتر ناصر امینی در گفتگو با وب دا، با بیان اینکه تاکنون 20 هزار دُز واکسن آنفلوآنزا تحویل دانشگاه علوم پزشکی مشهد شده است تصریح کرد: از روزهای ابتدایی فصل پائیز و شروع پاندمی آنفلوآنزا تاکنون 1188 بیمار با سندروم شدید تنفسی در بیمارستانهای حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری شدهاند و از مجموع نمونهگیریهای انجام شده در 40 روز اخیر پاسخ تست آنفلوآنزای 320 نفر مثبت بوده است.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بيماريهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بیماری آنفلوانزا یک بیماری عفونی حاد ویروسی است که براحتی از فردی به فرد دیگر منتقل می گردد، افزود: ویروس بیماری درکل دنیا درگردش است و براحتی هر فردی را در هر گروه سنی مبتلا می کند.
دکتر امینی بیان کرد: ما در کنار استفاده از ماسک و شستوشوی دستها با آب و صابون، واکسنها را به عنوان بهترین موارد دفاعی در برابر بیماریهای ویروسی میدانیم و لذا توصیه بر تزریق واکسن آنفلوآنزا به عنوان بهترین و مؤثرترین راه پیشگیری از عوارض و خطرات ناشی از این بیماری داریم.
وی، گروههاي پرخطر و در معرض آسيب در برابر بيماري آنفلوانزا را کودکان کمتر از پنج سال، افراد بالاي 65 سال، بيماران مزمن قلبي و ريوي، کبدي و کليوي و زنان باردار عنوان کرد و افزود: اين بيماري در کودکان ميتواند با علائم گوارشي، تهوع و استفراغ نيز همراه باشد.