معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در حال حاضر 765 هزارو 590 سفیر سلامت خانوار ،21 هزارو 957 داوطلب سلامت و 22 کانون سلامت محله با دانشگاه علوم پزشکی مشهد همکاری دارند.
دکتر سید جواد حسینی در گفتگو با وب دا ضمن تبریک "روز جهانی داوطلب" به تمامی داوطلبان و سفیران سلامت و فعالان این عرصه خاطر نشان کرد: فعالیتهای داوطلبانه یک پدیده پردامنه است که تاثیر شگرفی بر توسعه پایدار جوامع بشری می گذارد.
وی گفت: اجرای برنامه هرخانه یک پایگاه سلامت در راستای برنامه داوطلبین و سفیران سلامت در کشور بعنوان پلی ارتباطی میان نظام سلامت و خانواده ها نقشی اساسی در ارتقاء سلامت جامعه به ویژه در شرایط بحران کرونا ایفا نمود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به سیاست های سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری و با توجه به اینکه در بندهای 1 و 2 این ابلاغیه بر آگاه سازی مردم از حقوق و مسئولیت های اجتماعی خود و استفاده از ظرفیت محیط های ارائه مراقبت های سلامت برای رشد معنوی و اخلاق اسلامی در جامعه تاکید می کند خاطر نشان کرد: در طی سه دهه گذشته تلاش شده است با اجرای برنامه های جامع و متنوع جامعه محور از ظرفیت های سازمان ها و مشارکت مردم برای ارتقای سلامت جامعه استفاده شود.
معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به شعار امسال روز جهانی داوطلب با عنوان" انسجام اجتماعی و عدالت در سلامت از طریق ترویج فرهنگ داوطلبی" ضمن ارج نهادن به فعالیت های داوطلبان و سفیران سلامت، خدمات این عزیزان را در راستای پیشگیری و کنترل بیماری های واگیر و غیرواگیر بسیار مهم و اساسی برشمرد.
وی مشارکت در غربالگری خانوارهای تحت پوشش، اجرای برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی به صورت مجازی، تهیه و توزیع وسایل حفاظت فردی (ماسک، ..)، تهیه و توزیع اقلام حمایتی، توزیع رسانه های آموزشی و ...... را از مهمترین اقدامات این گروه در بحران کرونا عنوان کرد.