مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر و غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روند افزایشی کرونا و آنفلوآنزا در خراسان رضوی و حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد نه تنها مشاهده نشده، بلکه کاهش ۳۴ درصدی بیماران بستری با مشکلات تنفسی در بیمارستانها را داشتیم.
دکتر ناصر امینی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: روند افزایشی آنفلوآنزا و کرونا بر خلاف کشورهای مختلف دنیا در خراسان رضوی و حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشاهده نشده است.
وی تصریح کرد: ما در آبان ماه امسال ۱۳۰۰ بیمار با مشکلات تنفسی در بیمارستانها داشتیم که با علائم سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کرونا بودند و خوشبختانه این عدد در آذر ماه با کاهش ۳۴ درصدی همراه بود و به ۸۶۰ نفر رسیده بود.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر و غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص آخرین روند مبتلایان به آنفلوآنزا و بستریهای آن در بیمارستانها، گفت: در حال حاضر شاهد وضعیت مطلوب و روند کاهشی آمار ابتلاها و بستریهای آنفلوآنزا در بیمارستانها هستیم و در تمامی گروههای سنی از جمله کودکان آمارهای بالای ابتلا و بستری دیده نمیشود.
دکتر امینی با ذکر این نکته که ما شاهد روندهای افزایشی ابتلاها، سرپاییها، بستریها و فوتیهای کرونا در کشورهای آمریکایی، آفریقایی، اروپایی و آسیایی هستیم، اما خوشبختانه این روند در کشور ما مشاهده نشده است، تاکید کرد: توصیه بسیار مهم ما به مردم دریافت دُز یادآور واکسن کرونا بوده تا اگر وارد موج هشتم شدیم همانند موج هفتم با کمترین میزان ابتلا، سرپایی، بستری و فوتی این موج را به پایان برسانیم و شاهد تکرار روزهای تلخی که در موجهای اول تا ششم داشتیم نباشیم.
وی خاطرنشان کرد: از مردم به عنوان بهترین و موثرترین یار و همراه خادمان حوزه سلامت میخواهیم که ضمن دریافت بهموقع دُز یادآور واکسن کرونا، از رعایت اضلاع ۳ گانه مثلث سلامت که همان استفاده از ماسک، رعایت دستورالعملهای بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی بوده غافل نشوند .
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر و غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه کرونا هنوز به پایان نرسیده که بخواهیم همانند روزهای قبل از کرونا رفتار کنیم، بیان کرد: ویروس کرونا با چهرههای متفاوت در قالب سویههای جدید ظاهر میشود و باید مراقب باشیم که گرفتار کووید ۱۹ و آسیبهای ناشی از ابتلای به این بیماری نشویم.