0242.jpg - 13.50 kBمعاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر اساس آخرین آمارهای کرونایی به ثبت رسیده شاهد رشد ۱۰۰ درصدی موارد سرپایی و ۳۰ درصدی موارد بستری به نسبت هفته قبل هستیم.

دکتر سیدجواد حسینی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: با توجه به روند افزایشی موارد ابتلا و بستری کرونا در کشورهای مختلف جهان خطرات شیوع موج هشتم بحران کرونا در کشور ما بیش از پیش احساس می‌شود و برای مقابله با این موج ،بهترین کار انجام واکسیناسیون کامل و دریافت دُز یادآور واکسن کرونا است.

وی تصریح کرد: مدت ۳ سال است که از زمان آغاز پاندمی کرونا می‌گذرد و در طول مدت ۳۶ ماهی که درگیر ویروس منحوس کرونا بودیم با انواع و اشکال مختلف سویه‌ها و زیرسویه‌های کرونا مواجه بودیم و در هر نوبت شاهد چهره‌ای متفاوت از این ویروس منحوس را شاهد بودیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در وضعیت فعلی نباید از دریافت به‌موقع دُز یادآور واکسن کرونا غافل شویم، خاطرنشان کرد: از تمامی افراد بالای ۱۸ سالی که ۶ ماه از دریافت آخرین دُز واکسنشان گذشته می‌خواهیم که جهت دریافت دُز یادآور هرچه سریع‌تر به یکی از مراکز واکسیناسیون کرونا مراجعه نمایند.

دکتر حسینی اضافه کرد: در حال حاضر واکسن‌های برکت، نورا، اسپایکوژن و سینوفارم به میزان کافی در تمامی مراکز واکسیناسیون موجود است و تنها نیازمند حضور پررنگ مردم جهت افزایش ایمنی‌زایی در جامعه هستیم و اگر می‌خواهیم که از خطرات موج هشتم به‌دور بمانیم باید ضمن دریافت به‌موقع دُز یادآور، از رعایت کامل تمامی نکات بهداشتی که شامل استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است، غافل نشویم.

وی تاکید کرد: در موج جدید شاهد جولان زیرسویه‌های BQ۱ ،XBB۱ ،XBB ،BA۲ و BQ۱.۱ هستیم که ۳ تا ۵ برابر خطرناک‌تر از سویه‌های قبلی است و باید قبل از ورود موج هشتم به کشور نسبت به دریافت دُز یادآور اقدام نماییم، اقدامی که بهترین راه برای افزایش ایمنی‌زایی در تمامی گروه‌های سنی جامعه است.

دکتر حسینی افزود: طبق آخرین آمارهای کرونایی به ثبت رسیده رشد ۱۰۰ درصدی موارد سرپایی و ۳۰ درصدی موارد بستری را به نسبت هفته قبل داشتیم و گرچه زمان آغاز موج هشتم بحران کرونا در کشور در روزهای آغازین بهمن ماه اعلام شده، اما احتمال ورود به این موج زودتر از این زمان با توجه به روند افزایشی آمارهای کرونایی وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه اگر کسی مبتلا به کووید ۱۹ شود به لحاظ ایجاد تداخل تا ۶ هفته پس از بهبودی امکان دریافت واکسن کرونا را ندارد، گفت: همه ما معتقدیم که پیشگیری بهتر از درمان بوده و با توجه به پیدایش زیرسویه‌های جدید ویروس کرونا که همگی آنان از خانواده اومیکرون است، باید قبل از ابتلا و درگیری نسبت به دریافت دُز یادآور اقدام نماییم و در کنار آن بر رعایت کامل تمامی نکات بهداشتی به‌خصوص استفاده از ماسک که در راس همه آنها بوده توجه داشته باشیم.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image