مدیر سلامت جمعیت، خانواده مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: شناسایی زوجهای نابارور و انجام اقدامات اولیه غربالگری در مسیر درمان این گروه از زوجین در اولویت نخست برنامههای اجرایی قانون جوانی جمعیت قرار گرفته است.
دکتر محمد احمدیان در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت رسالت کلی تمامی نهادها، ادارات، ارگانها و سازمانها اجرایی سازی این قانون بوده و قانون فوقالذکر به شکلی بسیار هوشمندانه جایگاه هر مجموعه را در مسیر اجرا دیده است.
وی با اشاره به اینکه اجرای درست قانون جوانی جمعیت از جمله مهمترین برنامههای دانشگاه علوم پزشکی مشهد به حساب میآید، تصریح کرد: اولین اقدام دانشگاه علوم پزشکی مشهد پس از تصویب قانون جوانی جمعیت تشکیل قرارگاهی با همین عنوان بود و در طی جلسات متعددی که بهطور مستمر در حال برگزاری است پیگیر اجرایی سازی این قانون هستیم.
مدیر سلامت جمعیت، خانواده مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: اولین حوزهای که وارد شدیم اغناء پرسنلی و تغییر رویکرد مراقبتهای بهداشتی بوده که در حال تدوین بوده و در فاز نهایی سازی قرار دارد و رویکرد ما در این بحث ترویج فرهنگ ازدواج و فرزندآوری بوده است.
دکتر احمدیان افزود: نکته دیگر در خصوص شناسایی زوجهای نابارور و انجام اقدامات اولیه غربالگری بوده که کارهای این حوزه در فاز نهایی سازی قرار گرفته و درمان این گروه از زوجین به عنوان اولویت اول لحاظ شده است و در کنار آن میتوان به موارد بسیار مهم دیگری همچون مراقبتهای دوره بارداری و همچنین مراقبتهای پیش از بارداری اشاره کرد.
مدیر سلامت جمعیت، خانواده مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه قانونی شدن طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده را به فال نیک میگیرم، خاطرنشان کرد: در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مواردی همچون حمایت از جوانان در آستانه ازدواج و زوجهای جوان، درمان زوجین نابارور و پیشگیری از ناباروری، حمایتهای دوران بارداری و شیردهی، مزایای تولد هر فرزند و چندقلو بودن فرزندان، مزایای ویژه خانوادههای دارای فرزند، حمایت از مادران، حمایتهای مالی و بیمهای و خدمات اجتماعی و فرهنگی مورد توجه قرار گرفته است.