معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برنامه توسعه پزشکی خانواده در نقاط شهری بالای 20 هزار نفر گامی اساسی برای ایجاد پوشش همگانی سلامت و یکی از اهداف مهم توسعه همه جانبه کشور در برنامه های 5 ساله پنجم و ششم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی،... است.
دکتر سید جواد حسینی در حاشیه جلسه هماهنگی پزشک خانواده در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: برنامه توسعه پزشکی خانواده در نقاط شهری در سال 1402 به عنوان یکی از اولویت های مهم وزارت بهداشت و درمان مورد تاکید قرارگرفته تا با مشارکت و همراهی تمامی دستگاهها و سازمانهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ، بخصوص با محوریت جامعه اصلی هدف وجمعیت تحت پوشش و همراهی و همکاری آنان اجرایی شود.
وی با بیان اینکه برای تحقق این مهم بهره مندی از شواهد علمی و تجربیات جهانی و ظرفیت های موجود در جامعه، نقطه نظرات کارشناسان و نخبگان حوزه سلامت در بستر نظام شبکه های بهداشتی درمانی ضروری است تصریح کرد: بدون تردید راهکار موثر پاسخگویی به چالش های عمده سلامت با استفاده از مشارکت همگانی و بخصوص بخش های دولتی و خصوصی با اجرای پزشکی خانواده و نظام ارجاع در بستر نظام شبکه های بهداشتی درمانی و با استفاده از تکنولوژی پرونده الکترونیک سلامت هموار می شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست،ضمن تبیین راهکارهای اجرائی، بر اجرای برنامه با دو الگوی محوریت برنامه با پزشک و مراقبین سلامت تاکید نمود و مقرر شد جلسات هم اندیشی با حضور مدیران و همکاران نظام پزشکی، سازمان های بیمه و... تداوم یابد.