مدیر توسعه و ارتقا شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: طرح پزشکی خانواده شهری در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در خصوص شناسایی به موقع بیماران و کاهش هزینه های درمانی از جیب مردم اجرایی می شود.
دکتر محمد حسن درخشان، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه طرح پزشکی خانواده شهری یکی از رسالت ها و ماموریت های اصلی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در راستای اجرای منویات رهبری و ریاست جمهوری برای شناسایی و درمان به موقع بیماریها و کاهش هزینه های درمانی از جیب مردم است، خاطر نشان کرد: طرح پزشکی خانواده در شهرهای زیر 20 هزار نفر اجرایی شده و خوشبختانه نتایج خوبی از این طرح به دست آمده است و قرار است در آینده نزدیک این طرح در تمامی شهرها اجرایی شود.
وی با بیان اینکه شناسایی به موقع بیماران در سطح یک خدمات درمانی و ارجاع به موقع بیماران به پزشکان در سطوح بالاتر موجب می شود ضمن درمان به موقع بیماری، هزینه و فرایند درمان نیز مختصر شود، تصریح کرد: با شناسایی به موقع بسیاری از بیماریهای غیر واگیر دار ،می توان از صدمات جبران ناپذیر بعدی جلوگیری کرد.
دکتر درخشان با اشاره به اینکه بیماریهایی مانند دیابت و فشار خون می تواند باعث نارسایی حاد کلیوی، بیماریهای چشمی، ناراحتی های قلبی و عروقی و.. شود که ضمن پرداخت هزینه های درمانی گزاف، بیمار متاسفانه نمی تواند همانند سابق به زندگی عادی خود بازگردد، افزود: علاوه براین ارجاع به موقع بیماران به سطوح بالاتر ، موجب می شود بیمار در فرآیند درمانی دچار سردرگمی نشده و مجبور به پرداخت هزینه های اضافی نشود .
دکتر درخشان با بیان اینکه برنامه ریزی های لازم صورت گرفته که به زودی با همکاری سایر ارگان ها، طرح پزشکی خانواده شهری از شهرستانهای مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغازشود، عنوان کرد: با رصد چالشها، مراحل برای اجرایی شدن این طرح در شهر مشهد نیز انجام می شود.