489.jpg - 18.59 kBدر راستای برنامه کنترل اچ آی وی و بیماری های آمیزشی در جامعه و با هدف رفع انگ و کاهش تبعیض ، کمپین "زندگی ادامه دارد..." با مشارکت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، شهرداری  و انجمن علمی دانشجویان دانشکده پزشکی مشهد  برگزار شد.

کارشناس مسوول پیشگیری ازبیماریهای آمیزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا گفت: پس از گذشت چندین دهه از شناسایی اولین مورد- HIV‏AIDS، این بیماری همچنان به عنوان یکی از چالش های ملی و جهانی مطرح است و علیرغم معرفی بسیاری از داروها، هنوز پیشگیری و افزایش آگاهی کلید کنترل این بیماری است و در بسیاری از کشورهای جهان، میزان آلودگی به HIV از سال 2010 افزایش یافته است. 

دکتر علی حسین پور خاطر نشان کرد: از ابتدای اپیدمی ایدز، ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV) حدود 84.2 میلیون نفر را مبتلا کرده است و تقریباً 40.1 میلیون نفر به دلیل بیماری های مرتبط با ایدز جان خود را از دست داده اند و علیرغم تلاش های صورت گرفته، شیوع HIV در کشورهای خاورمیانه مانند ایران رو به افزایش است و همچنان نیازمند اقدامات تکمیلی برای کاهش انتقال HIV به ویژه در زمینه آموزش بهداشت است.

وی با بیان اینکه اگر ایدز درمان نشود، طیف وسیعی از ناهنجاری های ایمنی ایجاد می شود که خطر عوارض عفونی و سرطانی را افزایش می دهد تصریح کرد: عفونت HIV همچنین به بیماری های قلبی عروقی، بیماری های استخوانی، اختلال عملکرد کلیه و کبد و چندین بیماری رایج دیگر کمک می کند.

کارشناس مسوول پیشگیری ازبیماریهای آمیزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد توانمندسازی دانشجویان پزشکی درخصوص انگ و تبعیض مربوط به اچ‏-آی‏-وی‏‏/ ایدز، تلاش برای آگاهی‌بخشی به مردم در خصوص بیماری اچ آی وی و کاهش تعداد افراد مبتلا به این بیماری از طریق انجام آزمایشات مهم را از جمله اهداف این کمپین برشمرد.

دکتر حسین پور خاطر نشان کرد: در این پویش کادر اجرایی آموزش دیده علاوه بر انجام آزمایش تست سریع رایگان ، اطلاعات اولیه در مورد HIV، تشخیص و پیشگیری، درمان و انتقال و غیره را به افراد آموزش دادند.

شایان ذکر است این پویش از تاریخ 19 لغایت 21 اردیبهشت ماه  از ساعت 9 لغایت 12 در دانشکده پزشکی و از تاریخ 20 لغایت 22 اردیبهشت ماه از ساعت 16 لغایت 20 در محل پارک ملت (امامت) برگزار شد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image