مدیر آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طرح سلامت خانواده با هدف پوشش همگانی سلامت، طیف وسیعی از مشکلات سلامت را پوشش میدهد و علاوه بر سلامت فردی به ارتباط سلامت و خانواده و جامعه نیز توجه دارد.
به گزارش وب دا، دکتر محمد جعفر صادقی در اولین جلسه کمیته "آموزش، ارتباطات و مشارکتهای اجتماعی " طرح سلامت خانواده، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر بازسازی و تقویت شبکه های بهداشتی به منظور تامین بیشتر سلامت مردم با هزینه کمتر اظهار کرد: تاکید این برنامه بر پیشگیری و تشخیص زودهنگام، ارائه خدمت به صرفه با کیفیت ارزشمند و بهره مندی از حضور کارشناسان و پزشکان حرفه ای با مهارت در امور اجتماعی و پزشکی است.
وی افزود: هدف ما این است که مردم با برنامه سلامت خانواده و پزشکی خانواده شهری آشنا شده و آگاهی یافته و احساس نیاز کنند و ضمن مشارکت در برنامه و ثبت نام در آن از تمامی خدمات ارائه شده، جهت دریافت خدمات مراجعه نمایند.
دکتر صادقی اظهار کرد: افزایش آگاهی عمومی و سواد سلامت آحاد جامعه برای مراقبت از خود، خانواده و اجتماع با بهره مندی از رسانه های ارتباط جمعی (شبکه های اجتماعی، صدا و سیمای استان، رسانه های مکتوب )در جلب حمایت و مشارکت آگاهانه جامعه جهت ایفای نقش در اجرایی سازی برنامه میسر میگردد.
در این جلسه معاون روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز برنامه ملی سلامت خانواده را طرحی جامع تر از برنامه پزشک خانواده شهری و نظام ارجاع دانست و گفت: ارتقاء فرهنگ سلامت مردم نقش مهمی در کاهش بار بیماری های جامعه و هزینه های نظام سلامت دارد و روابط عمومی به عنوان رسانه سازمان ، طلایه دار توسعه آگاهی و سواد سلامت در سطح جامعه است .
مهدی باشعور با اشاره به ایفای نقش موثر اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی و صدا و سیمای استانی در دوران کرونا افزود: آموزش لازمه ارتقای سواد سلامت است و اگر سواد سلامت مناسب نباشد، مشارکتهای اجتماعی در سلامت تامین نخواهد شد و رسانه ها در مسیر ارتقای سطح سواد شهروندان فعالیت می کنند.