رئیس مرکز بهداشت شماره 5 مشهد گفت: در ماههای محرم و صفر بازدیدهای مستمر از محلهای ذبح دام و طیور را در دستور کار خود قرار دادهایم تا که نظارت کامل را به لحاظ رعایت تمامی نکات بهداشتی از زمان ذبح تا عرضه داشته باشیم.
دکتر محمدمهدی ایزدپناه در جریان بازدید از کشتارگاههای دام و طیور مشهد در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار با برگزاری جلسات ماهیانه ،ارائه آموزشهای بهروز را در جهت رعایت نکات بهداشتی در محیط کار را دارد و در خانه بهداشت کارگری هم جلسات آموزشی در خصوص بیماریهای زئونوس برگزار میشود.
وی تصریح کرد: انجام اقدامات پیشگیرانه در مقابل اپیدمیها و بیماریهای مشترک انسان و دام و طیور، اخذ کارت بهداشت برای کارکنان در تماس با لاشه و گوشت و انجام سنجشهای دورهای عوامل زیانآور شغلی و همچنین انجام اقدامات بهسازی در تأسیسات بهداشتی از دیگر اقدامات مؤثر صورت گرفته در محلهای ذبح دام بوده است.
رئیس مرکز بهداشت شماره 5 مشهد با بیان اینکه ما در جلسات و بازدیدهای مستمری که از کشتارگاههای تپه سلام، جیمآباد و ملکآباد داریم بر برگزاری دورههای آموزشی در ارتباط با مخاطرات کار و عوامل زیانآور شغلی تأکید داریم، خاطرنشان کرد: همچنین در این جلسات و بازدیدها انجام اقدامات پیشگیرانه در خصوص عوامل سوء بر سلامت کارگران، اجرای برنامههای بهبود تغذیه برای کارگران، انجام اقدامات آموزشی و پیشگیرانه در مدیریت حوادث شیمیایی (آمونیاک)، همکاری با ادارات مرکز بهداشت، دامپزشکی، کار، محیط زیست و غیره مورد تأکید است.
دکتر ایزدپناه افزود: ما در این جلسات و بازدیدها بر همکاری شایسته در تمامی ایام سال بهویژه مناسبتهای خاص همچون تاسوعا و عاشورای حسینی در جهت رعایت بهداشت گوشت و مرغ و پیشگیری از بیماریهای مختلف از جمله تب کریمه کنگو (cchf ) و همکاری با مرکز بهداشت در جهت رعایت قوانین، مقررات، آئین نامهها و دستورالعملها جهت کنترل اپیدمیها و پاندمیهای کرونا، آنفلوآنزا و غیره تأکید داریم.
وی در پایان گفت: ما طبق تأکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و رئیس کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست ستاد خدمات سفر خراسان رضوی بازدیدهای مستمر از محلهای ذبح دام و طیور را در ماههای محرم و صفر در دستور کار خود قرار دادهایم تا نظارت کامل را به لحاظ رعایت تمامی نکات بهداشتی از زمان ذبح تا عرضه داشته باشیم.