مدیر توسعه و ارتقاء شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در راستای دسترسی عمومی به خدمات بهداشتی و پیشگیری، برنامه سلامت خانواد و نظام ارجاع در فاز اول و دوم در 10 شهر بالای 20 هزار نفر زیر پوشش این دانشگاه اجرایی شده است.
دکتر محمد حسن درخشان در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: در فاز اول اجرای برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع، شهرستانهای کاشمر، بردسکن و قوچان زیر پوشش قرار گرفتند و در این شهرستانها مراقبین سلامت و ماما های مشمولین طرح، تحت 116 ساعت آموزش های مورد نیاز قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه بارگذاری ساختار سازمانی واحدهای بهداشتی و درمانی در سامانه اپراتور ملی سلامت وزارت بهداشت و تعیین محدوده خدمتی شهرستانها و بلوک بندی مراکز در حال انجام است، تصریح کرد: برای این سه شهرستان،اعتباری برای اقدامات فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و آموزش، تهیه ملزومات پزشکی و اداری از سوی وزارت بهداشت تخصیص یافته است.
دکتر درخشان با اشاره به اینکه در فاز دوم 7 شهرستان از جمله شهرستانهای تایباد، خواف، فریمان، سرخس، چناران، گلبهار و درگز در این برنامه وارد شدند گفت: بارگذاری ساختار درمانی ملی سلامت ، واحدهای بهداشتی، بلوک بندی، اجرای برنامه آموزش عمومی ، اطلاع رسانی نیروهای مورد نیاز در این شهرستانها در حال انجام است.
مدیر توسعه و ارتقاء شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع مانع از سردرگمی و صرف هزینه های زیاد برای درمان بیماران می شود.