مدیر جوانی جمعیت، سلامت ، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در تمام مسیرهای پیاده روی دهه پایانی ماه صفر ایستگاه های سلامت ، شرایط جسمانی مادران باردار را رصد می کنند و در صورت بروز مشکل از طریق سامانه mcmc بیمار به مراکز درمانی ارجاع می شود.
دکتر محمد احمدیان، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه با توجه به مدت زمان پیاده روی و طولانی بودن مسیر، این موضوع می تواند باعث ایجاد خطراتی برای سلامت مادر باردار شود و توصیه بر اجتناب مادران از انجام پیاده روی های طولانی مدت است خاطر نشان کرد: پرسنل مستقر در پایگاه سلامت بین راهی نکات بهداشتی را به مادران باردار زائر آموزش می دهند .
وی تصریح کرد: طی هماهنگی های صورت گرفته اگر مادر بارداری طی مسیر دچار مشکل شود با حضور در ایستگاه های سلامت، از طریق سامانه MCMC به مراکز درمانی ارجاع داده می شود و در کوتاهترین زمان ممکن روند درمان مادرباردار آغاز می شود.
مدیر جوانی جمعیت، سلامت ، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه سالمندا ن نیز از دیگر گرو ه های در معرض آسیب هستند که باید مراقب سلامت آنها بود، عنوان کرد: همراه داشتن داروهای مورد نیاز، توجه به کم آبی بدن از جمله مهمترین نکات در حفظ سالمندان زائر دهه آخر صفر است که توسط کارشناسان بهداشتی به آنها آموزش داده می شود.
دکتر احمدیان گفت: بیماران زمینه ای نیز حتما با مشورت پزشک باید در پیاده روی دهه پایانی ماه صفر شرکت کنند زیرا می تواند خطراتی را برای آنها به همراه داشته باشد.