مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فعالیتهای حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازدید کرد.
به گزارش وب دا، دکتر احمد اسماعیل زاده در دیدار با سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها بر اهمیت برنامه های تغذیه، تأمین مکمل ها و فرهنگ سازی و ترویج برنامه های آموزشی تأکید کرد.
وی در ادامه ضمن بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شهری شهید قدسی و بررسی روند فعالیت کارشناسان و برنامه های تغذیه در سامانه سینا از فعالیتهای انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی مشهد قدردانی کرد.
دکتر اسماعیل زاده همچنین با حضور در جلسه ارتقاء کیفیت نان در دفتر نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی (ورئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی) بر بهبود کیفیت نان از مرحله تولید آرد تا نان سر سفره، استفاده از آرد کامل (7درصد)، عمل آوری مناسب خمیر در نانوائی ها تأکید کرد و گفت: فرهنگ سازی مردم جهت استفاده از نان سبوس دار از طریق دانشگاه های علوم پزشکی و معاونت بهداشت انجام میشود.
وی در نشست کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت نیز بر افزایش کیفیت مشاوره تغذیه تأکید کرد و گفت: کنترل و بهبود وضعیت بیماری به ویژه بیماریهای واگیر شاخص عملکردی مناسبی برای مشاوره تغذیه است.
شایان ذکر است در این بازدیدها تأمین فضای مناسب و تجهیزات کافی جهت مشاوره و مراقبتهای تغذیه ای به منظور بهبود کیفیت و اجرای برنامه های بهداشتی گروه بهبود تغذیه مورد توجه قرار گرفت.