مسئول اجرای پروژه های عمرانی حوزه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با پیگیری های انجام شده از سوی مسئولان دانشگاه، مبلغ 300 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات ملی جهت تکمیل و فعالیت 86 پروژه بهداشتی نیمه تمام اختصاص یافته است.
دکتر محمدحسن درخشان در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در راستای تحقق سند تحول دولت مردمی، تقویت، بازسازی وتوسعه شبکه بهداشتی درمانی کشور به عنوان یکی از محورهای طرح عدالت وتعالی نظام سلامت تبیین وتعیین شده است خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد بالغ بر 5 میلیون و 390 هزار نفر جمعیت روزآمد ثبت شده در سامانه پرونده الکترونیک سینا و جمعیت قابل توجهی از زائرین و اتباع خارجی به ویژه اتباع افغانستانی که مجموعاً بیش از یک میلیون و پانصد هزار نفر جمعیت مازاد را تشکیل می دهد تحت پوشش دارد.
وی خاطر نشان کرد: از مجموع یک هزار و 422 واحد بهداشتی (در یک هزار و 256 نقطه ارائه خدمت) شامل مراکز خدمات جامع سلامت شهری، روستایی، مراکز مشاوره بیماریهای رفتاری و عفونی، مراکز و پایگاه های مراقبت های مرزی، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت که ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبت های اولیه سلامت به جمعیت مذکور را انجام می دهند تعداد 155 واحد در شهرستان مشهد و 4 واحد در شهرستان ها فاقد زمین و ساختمان دولتی است.
دکتر درخشان تصریح کرد: برنامه توسعه شبکه های بهداشتی و بهبود استاندارد فضاهای فیزیکی از طریق منابع ملی تحت عنوان پروژه های محرومیت زدایی و استانی با مشارکت خیّرین در حوزه بهداشت دانشگاه در 86 پروژه عمرانی نیمه تمام درحال انجام است.
وی ابراز امیدواری کرد با اخذ اعتبار اختصاص یافته و تلاش مدیریت شبکه ها و پشتیبانی مدیران استانی شاهد بهره برداری تعداد کثیری از این پروژه ها در ایام دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی باشیم.
مسئول اجرای پروژه های عمرانی حوزه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: بدون تردید جلب مشارکت مردمی، خیّرین و دوستداران سلامت نقش بسیار مؤثری در تکمیل و تأمین فضاهای فیزیکی استاندارد مراقبت ها و خدمات بهداشتی دارد و انتظار می رود با اولویت قراردادن این پروژه ها توسط مدیران شبکه ها و جلب حمایت خیّرین شاهد تکمیل و بهره برداری هرچه سریعتر از این پروژه ها باشیم.