مدیر جوانی جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت و ترغیب زوجین جوان به فرزند آوری ، دوره های آموزشی برای مراقبین و بهورزان سلامت برگزار شده است تا بتوانند به سوالات احتمالی مخاطبین به درستی پاسخ دهند.
دکتر محمد احمدیان، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه در راستای ترغیب زوجین به فرزندآوری قطعا سوالات و چالش های مطرح می شود که نیروی کارآمد حوزه بهداشت باید بتواند به درستی به آنها پاسخ دهد، خاطر نشان کرد: انجام مشاوره های فرزند آوری و بررسی های اولیه به لحاظ سلامت جنسی در مراکز بهداشتی توسط مراقبین سلامت انجام می شود.
وی تصریح کرد: مراقبین سلامت باید با آموزش سبک زندگی سالم و فواید فرزند آوری بتوانند زوجین را به فرزند آوری ترغیب کنند.
مدیر جوانی جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه علاوه بر فرهنگ سازی در این زمینه، حضور ماما در مراکز بهداشتی موجب می شود تا بانوان بتوانند از خدمات رایگان در این حوزه بهره ببرند ، گفت: ماما از مراحل قبل از فرزندآوری تا 45 روز پس از زایمان مراقبت های لازم را به صورت حضوری و غیر حضوری از مادر و نوزاد به عمل می آورد.
دکتر احمدیان ابراز کرد: آموزش مسائل بهداشت جنسی، بهداشت روان، تغذیه سالم، تمرینات ورزشی مناسب از جمله خدماتی است که ماما و مراقب سلامت به بانوان به صورت رایگان ارایه می کنند تا زایمان ایمن و کم خطری را تجربه کنند.
مدیر جوانی جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در حوزه بهداشت و درمان تلاش می شود ضمن آموزش نکات مورد نیاز بانوان، ارایه خدمت به مادران در معرض خطر نیز به سرعت و با کیفیت مطلوب انجام شود.