065.jpg - 10.69 kBمدیر توسعه و ارتقا شبکه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تا کنون 628 هزار و 826 نفر در قالب 10 شهرستان تحت پوشش برنامه سلامت خانواده شهری قرار گرفتند. 

دکتر عبدالله زاده ، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه اجرای نظام ارجاع در همه شهرستانها در قالب یک برنامه ثابت انجام می شود، خاطر نشان کرد: در کل 10 شهرستانی که طرح سلامت خانواده اجرایی شده است خدمات دهی در این حوزه به صورت متداول از سطح یک آغاز می شود و تا درمان بیمار ادامه دارد. 

وی با بیان اینکه ارجاع از طریق پزشک خانواده ویا مراقب سلامت به سطوح تخصصی است ، تصریح کرد: پس از ارجاع توسط پزشک خانه بهداشت، بیمار به سطح دو تخصصی در حوزه بهداشت و درمان ارجاع داده می شود و پزشک متخصص به صورت سرپایی بیمار را ویزیت می کند و ازمایشات مورد نیاز برای بیمار درنظر گرفته می شود پس از این مرحله، بیماری فرد تشخیص داده شده و درمان مورد نیاز برای او انجام می شود و به پزشک مستقر در خانه بهداشت بازخورد داده می شود تا پزشک روند درمان بیمار را پیگیری کند. 

مدیر توسعه و ارتقا شبکه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه زمان و مکان مراجعه بیمار به سطوح تخصصی کاملا مشخص است و این موضوع مانع سردرگمی بیمار خواهد شد، بیان داشت: این طرح در شهرستانهای قوچان، کاشمر، بردسکن، درگز، سرخس، فریمان، چناران، خواف، تایباد و گلبهار در دست اجرا است. 

وی بیان کرد: برای اجرای طرح سلامت خانواده در این شهرستانها به 415 مراقب سلامت نیاز بود که در ابتدای برنامه 233  نفر مراقب سلامت در مراکز فعال بودند و از تعداد 182 نفر کمبود نیروی انسانی ، 115 نفر مراقب سلامت به کارگیری شدند.  

دکتر عبدالله زاده گفت: تمام امکانات و تجهیزات مورد نیاز مراقبین به صورت با کیفیت و جدید تهیه شده است تا خللی در روند خدمت رسانی ایجاد نشود.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image