فوق تخصص نفرولوژی کودکان و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تورم پشت پلک کودک را از نشانه های ابتلا به سندروم نفروتیک عنوان کرد.
به گزارش وب دا، دکتر فاطمه قانع با اشاره به اینکه ابتلا به سندروم نفروتیک در فصل پاییز با توجه به تغییرات هوا و وجود ویروس ها و میکروب های جدید شایع تر است اظهار داشت: نخستین نشانه ابتلا به این بیماری تورم پشت پلک هاست و به تدریج می تواند تمام بدن را در بر بگیرد.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: در صورت بروز این دسته از علائم باید حتما به پزشک متخصص مراجعه نمود.
دکتر فاطمه قانع با اشاره به اینکه در این بیماری کلیه ها، پروتئین و مواد ایمن بیشتری را دفع می کنند و به این دلیل بدن کودک دچار تورم شده و مستعد عفونتهای مختلف می شود تصریح کرد: خوشبختانه این بیماری خوش خیم بوده و با درمان مناسب و کافی کودک بهبود می یابد اما این بیماری تقریبا، در هفتاد درصد موارد امکان عودهای مکرر را دارد.
وی تاکید کرد: اگر بعد از یک دوره درمانی کودک مجدد دچار این بیماری شد، باید به طور حتم به پزشک مراجعه نمود.
فوق تخصص نفرولوژی کودکان و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه سندروم نفروتیک نیاز به مصرف داروهای متعددی دارد و پیگیری های طولانی را می طلبد خاطر نشان کرد: از اصلی ترین داروهای تجویز شده در این بیماری؛ ترکیبات کورتن است که به هیچ عنوان نباید به صورت خودسرانه مصرف شود.
دکتر قانع اظهار داشت: در طول دوره درمان با داروهای کورتن دار از تزریق واکسن های ویروسی زنده به کودک باید اجتناب کرد.