مدیر طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: ورود افراد آموزش ندیده در زمینه طب مکمل و استفاده از واژه طب اسلامی در حال حاضر یکی از مشکلات جدی در این حوزه است و مردم باید در این زمینه به شکل هوشیارتری عمل کنند.

به گزارش وب دا، دکتر مجتبوی در نشست خبری با اشاره به اینکه در دهه های اخیر استفاده از طب مکمل از سوی مردم مورد توجه گرفته است خاطر نشان کرد: خصوصیت طب سنتی این است که به صورت مکمل در کنار طب رایج قرار دارد و  در فرهنگ مردم نیز پذیرفته است.

وی با بیان اینکه طب سنتی کلی نگر است و در زمان بیماری کل سیستم بدن فرد مورد بررسی قرار می گیرد تصریح کرد: طب سنتی و مکمل در کنار طب رایج می تواند نقش موثری در کاهش مشکل بیماران و درمان بیماری ها داشته باشد.

مدیر طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، کاهش عوارض ناخواسته داروهای شیمیایی، کاهش هزینه های درمانی و  ایجاد فرصت های شغلی را از جمله مزایای طب مکمل و سنتی عنوان و  تاکید کرد: در حال حاضر این علم مانند شمشیر دو لبه ای شده است که در کنار خدماتی که به صورت علمی و تحت نظارت وزارت بهداشت به مردم ارائه می شود، ورود مداخله گران درمانی و تجویز روش های درمانی غیر اصولی می تواند به سلامتی مردم آسیب وارد کند.

دکتر مجتبوی با بیان اینکه ورود افراد آموزش ندیده در این حوزه و ایجاد مکان هایی برای انجام مداخلات درمانی در حال حاضر یکی از معضلات در حوزه سلامت جامعه به شمار می رود خاطر نشان کرد: خدماتی که در حال حاضر در مراکزی با عنوان طب اسلامی ارائه می شود مورد تایید وزارت بهداشت نیست و لازم است مردم در این زمینه آگاهی بیشتری داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه باید آگاهی مردم را در زمینه طب سنتی و مراجعه به مراکز مورد تایید وزارت بهداشت افزایش داد اظهار داشت: در این میان رسانه های گروهی نقش موثری در افزایش آگاهی و بالا بردن سواد سلامت جامعه دارند و باید همگام با سیاست های وزارت بهداشت در این امر دانشگاه های علوم پزشکی را یاری کنند. 

مخاطبان برای دریافت تصاویر این گزارش می توانند به اینجا مراجعه کنند. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image