مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در راستای توسعه و ساماندهی مراکز مشاوره و ارائه مراقبت های پرستاری در منزل و با توجه به برنامه عملیاتی ابلاغی معاونت پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ازای هر 50 هزار نفر جمعیت تحت پوشش، باید یک مرکز ایجاد شود.
به گزارش وب دا، محمد حسن عزتی خاطر نشان کرد: با توجه به جمعیت خراسان رضوی، این استان نیازمند 90 مرکز مشاوره و ارائه مراقبتهای پرستاری در منزل است. که مجوز راه اندازی این تعداد مرکز از کمیسیون ماده 20 دانشگاه دریافت شده اما تنها 37 مرکز فعال و بقیه موفق به راه اندازی مرکز نشده اند.
وی تاکید کرد: در صورت عدم راه اندازی مراکز مطابق ضوابط، مجوز آنها باطل و این مجوز به پرستاران متقاضی جدید واگذار خواهد شد.
محمد حسن عزتی از صدور پروانه بهره برداری برای 4 مرکز از ابتدای سال 96 در مشهد خبر داد و 7 مرکز غیر فعال نیز نسبت به فعال سازی مراکز خود اقدام نموده اند.
محمد حسن عزتی از نیاز برخی شهرستان های زیر پوشش دانشگاه به تاسیس مراکز مشاوره و ارائه مراقبت های پرستاری در منزل خبر داد.
وی با بیان اینکه میزان صدور مجوز بر اساس جمعیت تحت پوشش هر شهر است، گفت: شهرستانهای بردسکن، خواف، فریمان، سرخس و رشتخوار و خلیل آباد فاقد مرکز بوده و نیازمند تاسیس و راه اندازی مرکز مشاوره و ارائه مراقبت های پرستاری در منزل هستند و در شهرستان های تایباد، چناران و کاشمربا توجه به جمعیت بالا نیازمند مراکز بیشتر هستیم .
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن بیان اینکه این مراکز بایستی بر اساس اخرین آیین نامه وزارتی نسبت به بروزرسانی شرایط خود اقدام نمایند، اظهار داشت: بازدیدهای نظارتی این مراکز بر اساس چارچوب و چک لیست ارسالی وزارت در حیطه و محورهای فضای فیزیکی، امکانات و تجهیزات اداری و پزشکی، محور نیروی انسانی، رضایتمندی و رعایت حقوق بیمار، رعایت مقررات قانونی و بخشنامه ها در حال انجام است.
وی از اقدامات انجام شده این دانشگاه تاسیس و راه اندازی مراکز home care در تعدادی از بیمارستانهای دانشگاهی نام برد که در این راستا روند بیمار سپاری و قرارداد در تعدادی از این مراکز شروع شده است.