رئیس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از آن جایی که دانشگاه علوم پزشکی مشهد جزو مراکزی است؛ که باید در زمان بروز حوادث و سوانح همچنان به ارائه خدمات سلامت به مردم پرداخته و اهمیت فعال بودن این مرکز بسیار حیاتی است در مانور قطع برق استان به مناسبت نکوداشت هفته پدافند غیر عامل شرکت می کند.

شهرام طاهر زاده در گفت و گو با وب دا؛ در خصوص برگزاری مانور قطع برق سراسری به مناسبت نکوداشت هفته پدافند غیر عامل، گفت: از آن جایی که کشور ایران کشوری حادثه خیز است و سه چهارم مجموع حوادث و بلایای طبیعی شناخته شده در جهان را تجربه کرده است؛ برگزاری چنین مانوری امری ضروری است.

وی ادامه داد: بر این اساس ما نیازمند این هستیم که در مراکز بهداشتی و درمانی خود در صورت بروز حادثه در سطح شهر و یا کشور به ارائه خدمت در راستای هدف علمی حوزه خود که همانا نجات دادن جان انسان ها است بپردازیم.

رئیس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد:  بر این اساس مراکز درمانی ما باید آمادگی لازم را در ارائه پاسخ در حوزه مدیریت خطر داشته باشند؛ که یکی از این موارد در حوزه غیر سازمانی مباحث دیزل ژنراتور و تامین برق اضطراری مراکز است.

طاهر زاده از حضور تمامی اداره های عضو شورای مدیریت بحران استان در این مانور خبر داد و بیان داشت: این مانور در راستای برنامه های خودکنترلی  و آمادگی مراکز در ارائه برنامه و پاسخ در حوادث و سوانح غیر مترقبه و در راستای گرامی داشت هفته پدافند غیر عامل برگزار می شود.

وی ادامه داد: بر این اساس مانور قطع برق در استان و شهرستان های مشهد برگزار می شود؛ تا آمادگی واحدهای مختلف استان در این راستا سنجیده شود.

طاهر زاده بیان داشت: یکی از مواردی که در این مانور مورد تاکید است مبحث دیزل ژنراتورها و توان الکتریکی مراکز بهداشتی و درمانی است؛ که باید در صورت بروز حوادث غیر مترقبه مانند قطع برق، آمادگی و برنامه ریزی لازم در حوزه تداوم خدمات درمانی و بهداشتی را داشته باشد.

وی اظهار داشت: سال گذشته برنامه بازبینی توان الکتریکی و دیزل ژنراتورها و دستگاه های دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده است اکنون هم تلاش داریم تا یک روز قبل از برگزاری این مانور از بیمارستان های دانشگاه بخواهیم تا در موارد فوق توان خود را سنجیده و ساماندهی لازم انجام شود.

رئیس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: بر این اساس از سوی معاون درمان دانشگاه نامه ای به مراکز درمانی تحت پوشش فرستاده شده است؛ تا قبل از برگزاری این مانور با قطع برق یک قسمت از بیمارستان که مشکلی در روند خدمات رسانی در حوزه درمان ایجاد نمی کند توان مرکز در استفاده از برق اضطراری را بسنجند.

طاهر زاده ابراز داشت: در این میان توان دیزل ژنراتورها از نظر آمادگی استارت زدن، وضعیت باطری، سیم کشی به موقع و... تست، کنترل، چک و عملیاتی می شود.

وی افزود: در این مانور تلاش می شود تا مشخص گردد که دیزل ژنراتورها بر اساس شاخص های WHO و PAHO آمادگی ارائه پاسخ در سوانح و حوادث غر مترقبه رادارا می باشند یا خیر؟و این که اگر برق یک منطقه و یا یک بیمارستان قطع شود این مرکز درمانی توان ادامه دادن به کار خود را دارا می باشند یا خیر؟

رئیس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اضافه کرد: وضعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از این نظر در شرایط مناسبی است و ما تلاش می کنیم بر اساس برنامه های کشور و دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت در مجموعه اقدامات حوزه مدیریت خطر؛ سطح ایمنی بیمارستان ها را پیش ببریم.

طاهر زاده ادامه داد: بر اساس این برنامه  و دستور العمل های وزارت بهداشت ما باید؛ تا سال 1404 به سطح ایمنی هشت از 10 برسیم؛ که این سطح مناسبی از ایمنی است و این اطمینان را می دهد که در هنگام بروز خطر مردم می توانند به مراکز درمانی مراجعه و این مراکز آمادگی پاسخ دهی را داشته باشند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image