ناظم فني واحد راديولوژي بيمارستان امام رضا(ع) از راه اندازي دستگاه سي تي اسكن 128 اسلايس در بيمارستان امام رضا(ع) شماره 2 در آينده اي نزديك خبر داد.
مهرداد الهامي در گفتگو با وب دا گفت: اين دستگاه با شفافيت و سرعت بالايي كه دارد حتي قادر هست از عروق كرونر قلب هم تصویر برداري كند كه با استفاده از اين روش تعداد عملهای آنژيوگرافي قلب به حداقل ممكن خواهد رسيد .
الهامی تاکید کرد: این دستگاه در مشهد فقط برای بیمارستان امام رضا(ع) راه اندازی خواهد شد و پیش از این با اسلایس کمتری تنها در بیمارستان رضوی وجود داشته است.
ناظم فني واحد راديولوژي بيمارستان امام رضا(ع) ضمن تبريك روز رادیولوژی ( کشف اشعه (X) به تمامي همكاران ،یادآور شد: آغاز علم رادیولوژی به سال 1895 میلادی برمیگردد که فیزیکدانی آلمانی بنام Wilhelm Konrad Roentgen، اشعه ای ناشناخته را کشف کرد که می توانست تصویر اجزای درونی بدن را تهیه کند. بدلیل اینکه این اشعه ماهیتی ناشناخته داشت، آن را بنام اشعه ایکس (X)به معنای ناشناخته نامیدند.
گرچه رادیولوژی با این کشف آغاز شد، ولی علم تصویربرداری پزشکی محدود به استفاده از اشعه ایکس باقی نماند و با پیشرفت علوم و صنایع و ظهور فن آوری های نوین، روشهای دیگر تصویربرداری نیز در این مجموعه قرار گرفتند که مهمترین آنها سونوگرافی، CT Scanو MRIمی باشند.
وي با توجه به اینکه مهم ترين چالش فعلي در گروه راديولوژي، درخواست مكرر راديوگرافي پرتابل مي باشد، افزود: رادیوگرافی پرتابل نسبت به رادیوگرافی معمولی از میزان اشعه بالایی برای بیمار، همکار و پرتوکار و جامعه برخوردار بوده و از طرفی برای بیمار و بیمارستان هزینه بر و دارای کیفیت پایینی است. بنابراین با ضروری دانستن رعایت حداکثری دقت در صدور دستور گرافی پرتابل ، ابراز امیدواری نمود تا با ظهور تکنولوژیهای جدید، نسل آینده از اثرات سوء تابش اشعه در امان باشند.