مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر اساس آخرین اطلاعات تعداد داوطلبین ثبت نامی دانشگاه برای حضور در مناطق زلزله زده غرب کشور؛ 416 نفر است؛ که شامل پزشک متخصص، پزشک عمومی، کادر پرستاری مامایی، پیراپزشکی، رسته های بهداشت، پشتیبانی و مالی اداری می باشد.
دکتر رضا وفایی نژاد در گفت و گو با وب دا؛ در خصوص مهمترین اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خدمت رسانی به مناطق زلزله زده غرب کشور، گفت: در ابتدای امر دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام حضور خود در مناطق زلزله زده را توسط ؛ سرپرست دانشگاه به EOC وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اعلام و مقدمات حضوری منسجم را ایجاد کرد.
وی به اعلام آمادگی دانشگاه جهت پذیرش بیماران و مصدومین آسیب دیده در زلزله غرب کشور در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی مشهد اشاره کرد و افزود: حضور تیم های اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه های قطب بیرجند و بجنورد در ادامه ماموریت اربعین به غرب کشور در مناطق آسیب دیده زلزله نیز دنبال شد.
مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: در ادامه این روند جلسه کمیته پشتیبانی کارگروه توسط دکتر بحرینی؛ معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و با حضور دکتر بدیعی؛ معاون درمان، مدیر حراست، روابط عمومی و... برگزار و به موضوعاتی چون تعیین نحوه جمع آوری کمک های غیر نقدی و نقدی از کارکنان دانشگاه و خیرین و... پرداخته شد.
دکتر وفایی نژاد ابراز داشت: در این میان جلسه اضطراری هیأت رییسه دانشگاه جهت اخذ تصمیم در خصوص نحوه عملکرد و حضور فعال دانشگاه علوم پزشکی در مناطق زلزله زده انجام و آخرین هماهنگی ها در این خصوص صورت گرفت.
وی به اقدامات انجام شده دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد و اظهار داشت: در این مدت مکاتبات سرپرست دانشگاه با دانشگاه های قطب شمال شرق کشور، سازمان نظام پزشکی، سازمان نظام پرستاری، بسیج جامعه پزشکی، ادارات کل و نیروهای نظامی و انتظامی عضو کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه و پدافند غیرعامل استان انجام شد.
مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اضافه کرد: در این مکاتبات بر تجمیع امکانات و نیروی انسانی مورد نیاز، تهیه برنامه اجرایی اعزام تیم ها، امکانات مورد نیاز بر اساس اعلام نیاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکید شد.
دکتر وفایی نژاد خاطر نشان کرد: چهارمین جلسه کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه و پدافند غیر عامل استان نیز با حضور نیروهای نظامی و انتظامی و سازمان های بحران مدار با دستور کار هماهنگی حوزه سلامت در خصوص زمین لرزه غرب کشور برگزار شد.
وی به اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه به منظور ساماندهی و آماده کردن تیم های بهداشتی اشاره و تاکید کرد: طراحی سایت و تعیین نحوه ثبت نام داوطلبین، اعلام شماره تلفن شبانه روزی EOC و پست الکترونیکی جهت انجام ثبت نام از سوی این معاونت انجام و در حال پی گیری است.
مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: بر اساس آخرین اطلاعات تعداد داوطلبین ثبت نامی دانشگاه جهت حضور در مناطق زلزله زده غرب کشور؛ 416 نفر( 386 نفر درسایت و 30 نفر پست الکترونیکی) می باشد؛ که شامل پزشک متخصص، پزشک عمومی، کادر پرستاری مامایی، پیراپزشکی، رسته های بهداشت، پشتیبانی و مالی اداری است.
دکتر وفایی نژاد بیان داشت: در این میان 72 نفر از پزشکان اعلام شده توسط نظام پزشکی، 54 نفر داوطلبین نظام پرستاری و71 نفراز اسامی اعلام شده توسط بیمارستان های مختلف، ستاد و ...می باشد.
وی به اقدامات صورت گرفته در معاونت درمان دانشگاه در راستای خدمت رسانی به زلزله زدگان غرب کشور اشاره و بیان داشت: اعلام آماده باش به بیمارستان ها و مراکز درمانی جهت پذیرش بیماران اعزامی، کنترل سازه بیمارستان صحرایی جهت آمادگی، اعزام و انتقال به منطقه و تعیین کسری های موجود، توسط این معاونت انجام و در حال پیگیری است.