با حضور دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی قطب 9 کشور، نشست آموزشی HSE به میزبانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
به گزارش وب دا، این نشست به منظور آموزش چگونگی استفاده از سامانه HSE با حضور کارشناسان حوزه اقتصاد درمان دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی قطب 9 کشوری و دانشگاه های علوم پزشکی دزفول، آبادان و خرمشهر برگزار شد.
مدیر حوزه اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار داشت: در این نشست تلاش شد، شرکت کنندگان با راهکارهای رفع مشکلات و موفقیت آمیز بودن نحوه ثبت عملکرد در سامانهHSE در برنامه تحول نظام سلامت آشنا شوند.
دکتر ابراهیم پور افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد سال گذشته در حوزه کاهش فرانشیز، رتبه اول کشور را به دلیل موفقیت در حفظ استانداردهای لازم در شاخص های مرتبط با پرداخت بیمار به دست آورد و از سوی معاون درمان وزارت بهداشت مورد تقدیر و تشکر قرار گرفت.
وی اضافه کرد: بر این اساس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دلیل ثبت عملکرد بسیار خوب در این حوزه؛ که مطابق با استانداردهای کشوری پیش رفته است این نشست را برگزار نمود.
وی با ابراز امیدواری از رفع ابهامات شرکت کنندگان در خصوص سامانه ثبت HSE گفت: تلاش داریم تا کارشناسان شرکت کننده در این جلسه را توانمند کرده تا بتوانند جهت ثبت سامانه HSE و شاخص های مورد نظر وزارت بهداشت در حوزه شمال شرق کشور موفق تر عمل کنند.
مدیر حوزه اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز داشت: دانشگاه علوم مشهد بیشتر از این اشکالات مربوط به سامانه ثبت HSE را به وزارت بهداشت اعلام کرده است؛ که برخی از این مشکلات مرتبط با کاربر، گزارش گیری، سرعت سامانه و... بوده که امیدوارم جهت رفع این مشکلات موفق شویم.
سامانه HSE ( دبیر خانه برنامه تحول نظام سلامت) یک سامانه وزارتی است که اطلاعات مربوط به یارانه سلامت کاهش فرانشیز در آن ثبت می شود و وزارت بهداشت سامانه را مشاهده و عملکرد دانشگاه ها را در خصوص هزینه هایی که در خصوص یارانه انجام می دهند را محاسبه و طی ابلاغ اعتبار به دانشگاه ها پس می دهد.
سهم بیمار در پرداختی یکی از مهمترین اهداف برنامه تحول است که باید روی استاندارد پنج و 10 درصد حفظ شود و این سامانه نشان می دهد که هر دانشگاهی در حفظ این درصد موفق بوده است یا خیر.