مدير گروه علوم و فنون نوين دانشگاه علوم پزشکي مشهد بر توجه به ميزان آب بدن در زمان رژيم هاي لاغري تاکيد کرد .
به گزارش وب دا، دکتر مجيد غيور مبرهن با اشاره به اينکه استفاده از رژيم هاي لاغري نادرست موجب کاهش آب بدن شده و اين امر به سلامتي فرد آسيب وارد مي کند اظهار داشت :بخش زيادي از بدن افراد را آب تشكيل ميدهد و در شرايط معمولي، بدن روزانه به 8 ليوان آب نياز دارد، و زماني كه افراد رژيم ميگيرند نياز بدن به آب افزايش مييابد و در صورتي كه آب مورد نياز بدن تامين نشود، فرد با مشكل مواجه خواهد شد.
عضو مرکز تحقيقات بيوشيمي و تغذيه دانشگاه علوم پزشکي مشهد با بيان اينكه نوشيدنيهاي از قبيل شير، آب ميوههاي طبيعي، آب و عسل را ميتوان جايگزين آب كرد، خاطرنشان كرد: بهتر است از نوشيدنيهايي از قبيل چاي و قهوه به جاي آب استفاده نشود چرا كه اين نوشيدنيها سبب دفع آب بدن ميشود.
دانشيار گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشکي مشهد تغيير شيوه زندگي، فعاليت بدني و رژيمهاي غذايي مناسب را از راههاي موثر براي لاغري عنوان كرد و اظهار داشت :براي مثال اگر افراد مصرف كالري روزانه خود را حدود 100 كيلو كالري كاهش دهند در ماه حدود 3000 كيلو کالري كمتر كالري مصرف ميكنند.
دکتر مجيد غيور مبرهن با بيان اينکه اصلاح عادات غذايي تاثير و ماندگاري بيشتري در كاهش وزن دارد تصريح کرد:در كاهش وزن از تودههاي چربي بايد اصولي را رعايت كرد كه مصرف مواد مغذي از قبيل ميوه، سبزيجات، فرآوردههاي گوشتي، ماهي و مغزها يكي از اين اصول محسوب ميشود.
مدير گروه علوم و فنون نوين دانشگاه علوم پزشکي مشهد كاهش حجم غذاها و مصرف ميانوعدههاي حاوي قندهاي طبيعي از قبيل عسل و خرما را از ديگر اصولي عنوان كرد كه در رژيمهاي لاغري بايد مد نظر قرار گيرد.
اين متخصص تغذيه در خصوص مزيت آهسته غذا خوردن اظهار كرد: آهسته غذا خوردن سبب ميشود عمل هضم و جذب غذاهايي كه وارد معده ميشوند، راحتتر صورت گيرد.
وي اضافه كرد: حدود 15 تا 20 دقيقه زمان لازم است تا هورمونهايي كه احساس سيري را از دستگاه گوارش به مغز منتقل ميكنند به مغز رسيده و پس از آن مغز فرمان سيري صادر كند، آهسته غذا خوردن سبب ميشود كه با مصرف حجم كمتري از غذا، فرمان سيري از سوي مغز صادر شود.
وي در خصوص لاغريهاي موضعي گفت: با رعايت اصول مذكور در رژيمهاي غذايي لاغري، لاغريهاي موضعي نيز حاصل ميشود.