کارشناس ارشد بهداشت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت :بر اساس بررسي هاي انجام شده ، 99 درصد از نان قندي هاي موجود در سطح بازار مشهد غير قابل مصرف و غير بهداشتي است .
به گزارش وب دا ، حسين نيک پويان با اشاره به اينکه نان هاي قندي موجود در سطح بازار در مکان هاي غير استاندارد و بدون مجوز تهيه مي شوند اظهار داشت :اين نان ها به طور گسترده در بسته بندي و بدون درج پروانه بهداشتي و مجوز توليد در سوپرمارکت ها و فروشگاهها توزيع مي شود .
وي با اشاره به اينکه افراد سودجو براي ايجاد نرمي و خوش رنگي نان قندي اقدام به افزودن جوش شيرين و گوگرد به خمير نان مي کنند خاطر نشان کرد :اين امر در دراز مدت موجب بروز سوء هاضمه و ضعف معده مي شود .
کارشناس ارشد بهداشت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه برخي از نان هاي قندي موجود در بازار در روستاها و مناطق اطراف مشهد توليد و به شکل کاملا غير بهداشتي بسته بندي مي شوند اظهار داشت :در حال حاضر طرح بازرسي از تمامي واحدهاي توليدي نان حجيم و نان قندي در سطح شهرستان مشهد در حال اجراست و در صورت مشاهده هرگونه تخلف برخورد قانوني مي شود .
حسين نيک پوريان همچنين در خصوص فعاليت واحدهاي توليدي نان حجيم اظهار داشت :بسته بندي محصولات اين واحدها نيز بايد بر اساس مجوز بهداشتي و توليد از معاونت غذا و دارو باشد و در غير اين صورت تخلف محسوب مي شود .
وي افزود :از سال آينده نيز تمامي واحدها مصرف کننده نان حجيم از جمله اغذيه فروشي ها ، فست فودها و رستورانها بايد از نان هاي بسته بندي داراي مجوز معاونت غذا و دارو استفاده کنند .
کارشناس ارشد بهداشت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي مشهد خاطر نشان کرد :تمامي واحدهاي توليدي نان حجيم و نان قندي بدون مجوز بايد براي دريافت مجوزهاي لازم به معاونت غذا و دارو و يا پايگاه اطلاع رساني معاونت مراجعه کنند .