تاثير اعجاب انگيز تغذيه با شير مادر در رشد وتکامل کودک ، پيشگيري از ابتلا به بيماريهايي از قبيل اسهال و عفونتهاي حاد تنفسي ،کاهش  مرگ و مير شيرخواران،کاهش سوء تغذيه ، افزايش ارتباط عاطفي مادر وکودک و ارتقاء سطح سلامت آنان  به خوبي شناخته شده است .

به گزارش وب دا ، کارشناس برنامه ترويج تغذيه با شير مادر معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: بر اساس آمار موجود  حدود 98 درصد مادران مي توانند کودکان خود را تا 6 ماهگي منحصرا با شير مادر تغذيه كنند و فقط در موارد بسيار محدودي مادران قادر به شيردهي نمي باشند .

دکتر محجوبه کيخا  افزود: آمار بيانگر اين مطلب است كه از حدود 136 ميليون تولد درسال در جهان فقط 32 درصد تغذيه انحصاري شش ماهگي دارند و تداوم شير دهي تا 2 سالگي فقط 56 درصد مي باشد .

وي گفت :اگرچه تغذيه با شير مادر فرآيندي ساده و طبيعي است اما براي موفقيت در شيردهي مادران نياز مند داشتن آگاهي کافي ،کسب مهارت لازم و حمايت همه جانبه مي باشند تا بتوانند بر مشکلات دوران شيردهي غلبه کرده و در امر تغذيه شيرخوار با شير خود موفق شوند

کارشناس برنامه ترويج تغذيه با شير مادر معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد يکي ازاين آموزشها را ،شناختن وسايل کمک شير دهي دانست .

دکتر کيخااظهار داشت : تغذيه انحصاري يعني  تنها غذاي داده شده به شير خوار تا 6 ماهگي  فقط شير مادر باشد . مکملهاي مولتي ويتامين  و دارو هم داده مي شود اما آب ، آب ميوه و ساير ترکيبات مايع و جامد را نمي توان داد .

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image