رئيس بيمارستان اميد از مراکز زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد گسترش برنامه هاي اطلاع رساني و اجراي اقدامات پيشگيرانه را مهمترين عامل در کاهش آمار ابتلا به سرطان عنوان کرد .
به گزارش وب دا ، دکتر سيد امير آل داوود با اشاره به اينکه اطلاعرساني به مردم در خصوص رفتارهاي پرخطري كه احتمال بروز سرطان را افزايش ميدهد بايد گسترش بيشتري پيدا کند، اظهار داشت: نخستین گام براي پيشگيري از سرطان، آگاهي دادن به مردم است كه اين امر وظيفه رسانههاست.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در خصوص رفتارهاي پرخطر افزايش دهنده ريسک ابتلا به سرطان خاطر نشان کرد : به طور كلي مصرف دخانيات، تغذيه و سبک زندگي نادرست خطر ابتلا به سرطان را افزايش ميدهد؛ مصرف فستفودها و غذاهاي آماده نيز به دليل مقدار زياد مواد صنعتي و نگهدارنده به شدت سرطانزا هستند.
وی گفت: مصرف سبزيهای تازه و ميوهها، فعاليتهاي مفيد و تحرك بدني خطر ابتلا به سرطان را كاهش ميدهد.
رييس بيمارستان اميد در خصوص روشهاي درمان سرطان نيز اظهار داشت : درمان سرطان در سه سطح جراحي، پرتودرماني و دارويي انجام ميشود كه اين سه روش در بیشتر شهرهاي كشور قابل دسترسي است.
دکتر سيد امير آل داوود با اشاره به اينکه در دانشگاه علوم پزشكي مشهد نيز اين سه روش عمده درماني در دسترس است و انجام ميشود خاطر نشان کرد :در سالهاي اخير در حوزه پرتودرماني پيشرفت قابل توجهي داشتهايم؛ اين شرايط ايدهآل نيست اما از گذشته بهتر است.