مرکز بهداشت خراسان‌رضوي به مادران شاغل توصيه کرد که به تغذيه کودک شيرخوارشان شب‌هنگام و صبح‌ زود و هر زمان ديگري که در خانه هستند، توجه داشته باشند که اين امر به حفظ توليد شير کمک مي‌کند.

به گزارش وبدا، دوشيدن شير براي رفع احتقان پستان و انسداد مجاري شيرمادر، تغذيه نوزاد کم‌وزن و نوزادي که در مکيدن مشکل دارد و تغذيه کودکان پيش از رفتن به سرکار يا بيرون رفتن از خانه مفيد است.

روش دوشيدن و نگهداري شيردوشيده شده:

بنا بر اعلام مرکز بهداشت، براي دوشيدن شير بايد ليوان، فنجان و يا ظرف دهان گشادي را انتخاب کرده و آن را با آب و صابون شسته و بعد آب در حال جوش را داخل ظرف ريخته و چند دقيقه صبر کنيم تا ضدعفوني شود. سپس آب را خالي کرده و شروع به دوشيدن شير داخل آن ظرف کنيد و روي فنجان را با يک پارچه يا بشقاب تميز بپوشاند و شير را در خنک‌ترين محل قرار دهد.

يادور مي‌شود: حدود يک دوم فنجان يا 100سي‌سي شير براي يک وعده شيرخوار کفايت مي‌کند.

دوشيدن شير با دست بهترين روش دوشيدن است

دوشيدن شير با دست بهترين روش دوشيدن است اما اگر مادر موفق به استفاده از اين روش نشد، از شيردوش‌هاي دستي، برقي و سرنگي هم مي‌توان استفاده کرد.

شير دوشيده شده را تا سه ماه مي‌توان در فريزر معمولي نگهداري کرد

به گفته متخصصان، شير دوشيده شده را مي‌توان به مدت 4ساعت در حرارت 25درجه سانتي‌گراد، 24 تا 48ساعت در يخچال و دو تا سه هفته در جايخي يخچال و تا سه ماه در فريزر معمولي نگهداري کرد.

براي نگهداري شير در فريزر از ظروف پلاستيکي استفاده شود

براي نگهداري شير در فريزر بهتر است از ظروف پلاستيکي استفاده کرد و تا سه چهارم حجم ظرف را شير ريخته، در آن را بسته و در فريزر گذاشت.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image