به گفته استادیار بیماری‌های غدد و متابولیسم دانشگاه علوم‌پزشکي مشهد، در تمام جوامع، ديابت نوع دو نسبت به ساير انواع ديابت، شيوع بالاي 90درصد دارد اما خوشبختانه قابل پيشگيري است.

به گزارش وب دا ،دکتر زهرا مظلوم‌خراسانی در نشست خبري نسبت به شيوع بيماري ديابت در سنين زير 30سال طي سال‌هاي اخير ابراز نگراني کرد و گفت: در شرايط معمول، ديابت بيماري بالاي 30سال است اما با توجه به افزايش چاقي و کم‌تحرکي در کودکان و نداشتن تغذيه مناسب، متأسفانه شيوع ديابت نوع دو در سنين پايين به آمار قابل‌توجهي رسيده است.

ميزان شيوع ديابت در مشهد بين 8 تا 12درصد پيش‌بيني مي‌شود

وي با تأکيد بر اين که «معضل بيماري ديابت را با تغيير شيوه زندگي مي‌توان کاهش داد»، تصريح کرد: بررسي‌ها نشان مي‌دهد ميزان شيوع ديابت در کشور بين 8 تا 30درصد در برخي شهرها گزارش شده اما اين آمار در شهر مشهد بين 8 تا 12درصد پيش‌بيني مي‌شود که با غربالگري زودرس از سوي سيستم بهداشتي و شناسايي بموقع مبتلايان، صدمات کمتري متوجه بيماران شده و بار اقتصادي درمان سبک‌تر است.

ديابتي‌ها، قندخونشان را کنترل کنند

اين فوق‌تخصص غدد با بيان اين که «بيماران ديابتي بايد کنترل قند خون مناسب داشته باشند تا عوارض طولاني‌مدت بيماري در آنها کاهش يابد»، خاطرنشان کرد: متأسفانه ديابت اگر کنترل نشود، تمام ارگان‌هاي حياتي بدن را مي‌تواند درگير کند، بطوري که امروزه شايع‌ترين علل نابينايي و نارسايي کليه در تمام دنيا، ديابت نوع دو است.

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image