• 1404/06/31
  • - تعداد بازدید: 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تجهیز بیمارستان امید به دستگاه‌های نوین برای ارتقای خدمات به بیماران

بیمارستان تخصصی امید از مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف ارتقای خدمات تشخیصی و درمانی در حوزه سرطان، به سه دستگاه پیشرفته پزشکی مجهز شد.


دکتر غلامرضا آزموده، مدیر بیمارستان امید، در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در این راستا بازدیدی با حضور دکتر علمداران معاون آموزشی دانشگاه، دکتر شهید ثالث رئیس بیمارستان و جمعی از اعضای هیأت علمی گروه‌های رادیوانکولوژی و رادیولوژی از تجهیزات جدید این مرکز انجام شد.


وی با اشاره به جزئیات این تجهیزات افزود: دستگاه اکوکاردیوگرافی با اعتباری بالغ بر دو میلیارد تومان، دستگاه رادیولوژی پرتابل به ارزش بیش از دو و نیم میلیارد تومان و همچنین یک دستگاه ماموگرافی پایامد ویژه غربالگری سرطان پستان از ابتدای سال جاری با حمایت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همراهی خیّرین به مجموعه بیمارستان امید افزوده شده است.


مدیر بیمارستان امید ادامه داد: با توجه به مأموریت این مرکز به‌عنوان قطب تک‌تخصصی سرطان در منطقه، به‌ویژه در حوزه غربالگری سرطان پستان، بهره‌برداری از این تجهیزات جدید امکان ارائه خدمات دقیق‌تر و گسترده‌تر به بیماران را فراهم می‌کند.


دکتر آزموده در پایان ضمن قدردانی از حمایت‌های دانشگاه و مشارکت خیّرین تأکید کرد: این همکاری ارزشمند، زمینه‌ساز ارتقای کیفیت خدمات درمانی در حوزه سرطان و بهبود روند مراقبت از بیماران خواهد بود و امیدواریم بتوانیم پاسخ شایسته‌ای به اعتماد بیماران و خانواده‌های آنان بدهیم.


376.jpg - 220.98 kb


377.jpg - 218.78 kb


378.jpg - 210.89 kb

  • گروه خبری : پزشکی
  • کد خبری : 179452
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم