• 1405/07/08
  • - تعداد بازدید: 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نجات مصدوم حادثه واژگونی خودرو با اعزام همزمان اورژانس زمینی و هوایی مشهد

166

 

رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد از انتقال سریع یک مصدوم حادثه واژگونی خودرو در منطقه ملک‌آباد مشهد به بیمارستان طالقانی با همکاری تیم اورژانس زمینی و بالگرد اورژانس هوایی خبر داد.

دکتر علی یزدانی در گفت‌وگو با وبدا اظهار کرد: پس از وقوع حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در منطقه ملک‌آباد و با توجه به وخامت وضعیت مصدوم و ضرورت انتقال سریع وی به مرکز درمانی، تیم فوریت‌های پزشکی زمینی مستقر در پایگاه ملک‌آباد در محل حادثه حاضر و پس از ارزیابی و انجام اقدامات اولیه درمانی، هماهنگی‌های لازم برای اعزام اورژانس هوایی انجام شد.

وی افزود: مصدوم این حادثه که دچار آسیب مغزی و آسیب‌های متعدد در اندام‌ها شده بود، با تلاش کارشناسان اورژانس پیش‌بیمارستانی پایگاه ملک‌آباد در وضعیت پایدار قرار گرفت و با توجه به اهمیت زمان در انتقال بیماران بدحال، بالگرد اورژانس هوایی مشهد برای انتقال وی به مرکز درمانی به پرواز درآمد.

رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: مصدوم در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با هماهنگی تیم‌های اورژانس زمینی و هوایی به بیمارستان طالقانی مشهد منتقل شد تا روند درمان تخصصی وی در این مرکز ادامه یابد.

دکتر یزدانی با قدردانی از تلاش کارکنان اورژانس در اجرای این مأموریت گفت: آقایان علی علیزاده و امیرحسین حشمتی، کارشناسان پایگاه اورژانس ملک‌آباد، همچنین آقایان اجتهادی و خجسته از عوامل پروازی اورژانس هوایی و خلبانان شجاع و حرفه‌ای هوانیروز، در اجرای موفق این مأموریت و انتقال به‌موقع مصدوم نقش مؤثری داشتند.

وی خاطرنشان کرد: هماهنگی سریع میان تیم‌های اورژانس زمینی و هوایی، به‌ویژه در حوادثی که مصدوم دچار آسیب‌های جدّی شده و زمان نقش تعیین‌کننده‌ای در روند درمان دارد، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

  • گروه خبری : پزشکی
  • کد خبری : 191317
کلیدواژه
مسئول  پایگاه خبری وبدا
مؤلف

مسئول پایگاه خبری وبدا

نظرات

0 تعداد نظرات

درج نظر