• 1404/03/10
  • - تعداد بازدید: 11
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

همایش نسل برکت  و جوانی جمعیت در شهرستان فریمان

همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) همایش نسل برکت و جوانی جمعیت با حضور مدیر شبکه ، معاونین شبکه ، تنی چند از مسئولین شهرستان و زوج‌های جوان در محل فرهنگسرای اداره ارشاد شهرستان برگزار شد.


در ابتدای مراسم دکتر محمود ولایتی مقدم مدیر شبکه ضمن عرض خیر مقدم به همشهریان و زوج های جوان بیاناتی را درباره اهمیت جوانی جمعیت، سرمایه ملی و نقش مرکز نفس در تقویت خانواده عنوان کرد.


وی افزود: این همایش به عنوان یک گام مثبت در راستای حمایت از نسل جوان و تقویت بنیان خانواده‌ها تلقی شد و امید است که نتایج آن به بهبود شرایط زندگی زوج‌های جوان و ارتقای سطح آگاهی‌های اجتماعی منجر شود.


در ادامه حاج آقای ایزدخواه در سخنرانی خود به چالش‌های پیش روی زوج‌های جوان اشاره کرد و بر اهمیت حمایت از آنان در مسیر تشکیل خانواده و تأمین نیازهای اولیه زندگی تأکید نمود. وی همچنین به نقش جوانان در توسعه جامعه و ضرورت ایجاد فرصت‌های شغلی و آموزشی برای آنان پرداخت.


0460.jpg - 81.21 kb


0459.jpg - 90.56 kb

  • گروه خبری : شبكه های بهداشت و درمان
  • کد خبری : 181948
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم