• 1402/08/15
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در زمان آلودگی هوا  از  تردد غیر ضروری اجتناب شود

94.jpg - 8.14 kbرئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از عموم مردم بخصوص سالمندان و  افراد دارای بیماری‌های قلبی، ریوی و مشکلات تنفسی می‌خواهیم که در زمان آلودگی هوا  که در روزهای سرد سال بیشتر می شود از  تردد غیر ضروری پرهیز نمایند و  از منزل خارج نشوند.


دکتر علی یزدانی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: بیماران قلبی و تنفسی و بیماران خاص و سالمندان در زمان آلودگی هوا از منزل خارج نشوند و به سایر افراد جامعه هم توصیه می‌کنیم که از خروج‌های غیر ضروری از منزل پرهیز کنند زیرا آلودگی موجب بروز مشکلات عدیده می شود.


وی خاطر نشان کرد: همچنین در روزهایی که آلودگی هوا در حد هشدار است به افراد سالم در زمان خروج ضروری از منزل هم توصیه بر استفاده از ٢ ماسک استاندارد و یا فیلتر دار می شود  تا گرفتار آلودگی هوا نشوند، همچنین از باز کردن درب و پنجره ها که موجب ورود هوا آلوده به داخل منزل می شود خوداری شود.


رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تمامی شاغلان به‌ ویژه کسانی که مبتلا به بیماری‌های قلبی، ریوی و مشکلات تنفسی هستند، باید موارد و توصیه های بهداشتی را مورد توجه قرار دهند .


بر اساس اعلام واحد بهداشت هوای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي مشهد، کیفیت هوای شهر مشهد در 24 ساعت گذشته با عدد 111در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار گرفت.

  • گروه خبری : بهداشت و پیشگیری
  • کد خبری : 167292
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم