• 1400/08/03
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح های رجيستري منطقه ای و ملی در زمينه بيماري هاي عروقي

182.jpg - 12.65 kbرییس بیمارستان فوق تخصصی جراحی عروق علوی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: طرح های رجیستری منطقه ای و ملی در زمینه بیماریهای عروقی به همت مرکز تحقیقات جراحی عروق انجام می شود.


دکتر محمد هادی سید مدقق ، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه مركز تحقيقات جراحي عروق در سال 1389 موافقت اصولي خود را از وزارت بهداشت اخذ نمود، اظهار کرد: راه اندازی مطالعات كوهورت  و طراحی و اجرای پروپوزال های متنوع تحقيقاتي باليني از دیگر اقدامات مرکز تحقیقات جراحی عروق و اندوواسکولار است .


وی ادامه داد: انجام مطالعات پایه در زمینه ریشه های سلولی و مولکولی بیماری های عروقی، چاپ مقالات در معتبرترین مجلات بين المللي، راه اندازی دوره رسمی پسادکترا از PhD در زمینه مالفورماسیون های عروقی  از جمله موفقیت های این مرکز تحقیقات است.


دکتر مدقق با بیان اینکه برگزاري و مشارکت در برگزاري كنگره های بين المللي،  برگزاري كارگاه هاي آموزشي فوق تخصصي در حاشيه كنگره ها، برگزاري دوره هاي كوتاه مدت آموزشي فوق تخصصي جراحي عروق براي پزشكان متقاضي از خارج از كشور را نیز می توان جزو اقدامات این مرکز تحقیقات دانست، عنوان کرد: ارائه خدمات تشخیصی درمانی مرتبط با بیماری های جراحی عروق با استفاده از آخرین تکنولوژی و دانش روز دنیا، پاسخگویی به نیاز مرکز تخصصی شرق کشور در برخورداری از خدمات فوق تخصصی جراحی عروق، ارائه خدمات با کیفیت با حداقل عوارض و مرگ و میر  پذیرفته شده جهان و ایجاد قطب کشوری جراحی عروق جزو توانمندیهای این مرکز تحقیقات است.


وی بیان کرد: معرفی بیمارستان به عنوان یک مرکز شناخته شده در سطح بین المللی ، ایجاد قطب گردشگری سلامت در حوزه جراحی عروق، ارائه خدمات آموزشی تامین نیروهای تخصصی در سطوح مختلف در سطح کشور جزو موفقیتهای مرکز تحقیقات جراحی عروق است.


دکتر مدقق گفت: ایجاد آگاهی عمومی مطلوب و کافی از دانش جراحی عروق و بیماری های مرتبط آن مبتنی بر آموزش عمومی و ارتباطات رسانه ای،  جلوگیری از صدمات ناشی از بیماری های عروق در سطح جامعه به عنوان کاربردی ترین دستاوردهای این مرکز تحقیقات می توان نام برد.

  • گروه خبری : پزشکی
  • کد خبری : 173499
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم