• 1398/04/11
  • - تعداد بازدید: 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

راه اندازی سیستم پکس (pacs) بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان

واحد رادیولوژی بیمارستان حضرت زهرا(س) به سیستم PACS (سیستم الکترونیکی بایگانی و تبادل تصاویر پزشکی) مجهز شد.


مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریمان در گفتگو با وب دا اظهار کرد: سیستم پکس امکان دسترسی آنلاین داده های تصویر برداری با کیفیت بالا را در سطح بیمارستان فراهم نموده و امکان اعلام  نتایج تصویر برداری به پزشکان خارج از بیمارستان در قالب لوح فشرده نیز امکان پذیر است.


دکتر محمد پاینده خاطر نشان کرد: این سیستم واحدهای تصویر برداری و رادیولوژی بیمارستان ازقبیل گرافیهای رادیولوژی ، سی تی اسکن و سی آرم را پوشش داده ودارای آرشیو ذخیره سازی اطلاعات تصویر برداری و انتقال سریع داده ها می باشد.


وی افزود: این سیستم ضمن امکان دسترسی سریع و فوری به اطلاعات، نیاز به انتقال داده بر روی فیلمهای رادیولوژی را حذف می کند که با توجه به وارداتی بودن کلیشه های رادیولوژی و مواد مصرفی این بخش به مقدار زیادی هزینه های رادیولوژی را کاهش داده و گام مهمی در راستای صرفه جویی می باشد.


مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریمان خاطر نشان کرد :این سیستم با هزینه ای بالغ بر 270میلیون ریال راه اندازی شد که مبلغ 200 میلیون ریال از این مبلغ با مشارکت خیرین سلامت تامین شده است.


{jcomments on}


 


 

  • گروه خبری : پزشکی
  • کد خبری : 170784
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم